Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Islanda, pe cale să interzică circumcizia

Islanda este pe cale să devină prima țară europeană ce interzice circumcizia. Se pare că acest ritual care aparține atât iudaismului cât și islamului devine un nou subiect de dispută privind libertatea religioasă, noteaza The Guardian. 

Un proiect de lege din parlamentul islandez propune pedepse de pana la sașe ani de închisoare pentru cei care fac circumcizii pentru orice alte motive decât cele medicale. 

Criticii spun că măsura, care a stârnit reacțiile liderilor religiosi din toata Europa, ar face ca traiul evreilor și musulmanilor din Islanda sa devină aproape imposibil. 

În lume, unul din trei barbati este circumcis, cea mai mare parte din motive religioase sau culturale. 

Mulți evrei și musulmani spun că se tem că subiectul circumciziei ar putea fi un teren propice pentru manifestariea antisemitismului și islamofobiei, ei dând drept exemple tensiunile iscate de veșmintele proprii unei religii sau de sacrificarea rituală a animalelor pentru consum.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.