Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

MARTIE - Luna Pro-Familie si Pro-Viata la Alfa Omega TV

Copiii sunt o binecuvantare de la Dumnezeu. Viata este un miracol si un dar pe care il primim de la Dumnezeu.

Plecand de la importanta vietii umane, indiferent de stadiul in care se afla, Alfa Omega TV va aborda in luna martie subiecte centrate pe viata si familie.

Statisticile indica faptul ca in Romania, numarul avorturilor facute in perioada 1958-2016 depaseste actuala populatie a tarii. La peste 22 de milioane de copii li s-a luat dreptul la viata.

Traim intr-o cultura a mortii, la nivel mondial si national. Oamenii considera ca este viata doar dupa ce copilul se naste. Traim intr-o cultura a mortii pentru ca un copil este om de la inceput, nu doar de la nastere. Natiunea noastra gandeste in mod gresit. Are o perspectiva gresita asupra sarcinii. Sarcina inseamna o persoana, nu este o aglomerare de celule. Nu este o problema de care sa scapi. Sunt semenii nostri. A declarat Ghita Alecsei, director executiv Fundatia Estera Timisoara.

De cand este conceput mama trebuie sa aiba grija, de ea si de bebelusul ei. Si in continuare. Toata viata un parinte are grija de copiii lui, daca e un parinte bun. Altfel...

Stiind de aceasta campanie m-am vazut, intr-un fel, obligat, responsabil sa vin sa stau pentru a fi o voce tacuta pentru cei care nu pot rosti cuvinte.

Problema avortului este de mare actualitate in Romania, chiar daca cifrele sunt in usoara scadere in ultimii ani. Una dintre cauze este lipsa educatiei sexuale sanatoase si in concordanta cu voia lui Dumnezeu.

Noi trebuie sa aratam tinerilor care este calea: castitatea inainte de casatorie. Noi trebuie sa aratam nocivitatea filmelor care se prezinta. Noi trebuie sa aratam faptul ca, calea aceasta, a lumii, este o cale gresita care duce... La ce? La avort, la divort, la traume psihice si spirituale, la ura, la certuri si asa mai departe. De unde porneste? De la folosirea gresita a acestui dar pe care ni l-a dat Dumnezeu. Sexualitatea este un dar de la Dumnezeu. Dumnezeu a lasat-o! Barbat si femeie ne-a creat si vor fi un singur trup, spune foarte clar Domnul. Dar in cadrul casatoriei. A declarat Ioan Chisarau, preot greco-catolic din Timisoara.

Alfa Omega TV va invita sa va alaturati Campaniei pro-familie si pro-viata, sa luptam pentru drepturile celor nenascuti, pentru familii sanatoase, pentru o societate restaurata si acordata la Cuvantul lui Dumnezeu.

Pe parcursul lunii martie, atat in mediul on-line cat si pe canalul de televiziune, veti putea gasi subiecte de actualitate despre importanta vietii si a relatiilor sanatoase.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 710 - 25 februarie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stir 

Etichete: relatii, profetie, campanie tematica, pro-viata

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.