Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Pastorul american Brunson in fata instantei din Turcia

Dupa o audiere care a durat 12 ore, pastorul american Andrew Brunson fost trimis, din nou, la o inchisoare din Turcia. Conform avocatilor sai, autoritatile din Turcia se folosesc de acuzatii false si de un sistem legal compromis pentru a-l acuza pe Brunson. Insa, Congresul din SUA se pregateste sa riposteze. Jennifer Wishon ne va spune ce va urma.

In data de 7 mai, pastorul Andrew Brunson va fi condamnat, din nou, la inchisoare, chiar in locul unde a inceput detentia de 18 luni si unde a slabit 23 de kilograme.

I s-a interzis sa isi paraseasca celula, sa manance, sa mearga la toaleta sau sa iasa la aer.

Kristina Arriaga este una dintre putinele persoane care l-au vazut pe Brunson. In ciuda inchisorii aglomerate, el este izolat, fiind singurul crestin si cunostintele sale de limba turca fiind limitate.

Oamenii se roaga. El doarme putin si este agitat.

Avocatul sau turc, care ar putea sa ajunga si el la inchisoare, se confrunta cu o sarcina dificila.

Ei inventeaza dovezi, au martori secreti care inventeaza maturii, fapt ce ingreuneaza foarte mult activitatea apararii.

Pastorul Brunson nu are posibilitatea de a avea un proces liber si corect in Turcia. Mass-media pro-guvernamentala i-a patat deja reputatia si l-a condamnat. Nu i se garanteaza un raport de incredere intre avocat si client.

Aykan Erdemir e un fost membru al Parlamentului din Turcia. El spune ca ce i se intampla lui Brunson seamana cu un roman stiintifico-fantastic. In timpul audierii de luni, Brunson a incercat ore intregi sa se apere de acuzatii ridicole.

Un coleg de-al sau i-a trimis un sms: „Imi pare rau. Am diaree. Nu pot veni la biserica.” Orice tribunal care se respecta, ar fi refuzat sa accepte astfel de acuzatii.

Conform avocatilor lui Brunson, i s-au adus acuzatiile false. Ei sustin ca este un pion pentru presedintele Turciei, Erdogan, care il tine ostatic pentru a cere deportarea multor conationali turci si sa scape de sentimentul de paranoia care l-a cuprins dupa lovitura de stat esuata, de acum doi ani.

Sentimentul sau de paranoia se axeaza pe aceasta obsesie pe care o are fata de Occident si fata de civilizatia iudeo-crestina. Aceasta face parte din cruciada sa fata de Occident.

Tribunalul din Turcia a avut sansa sa faca ce trebuie, cand membri ai congresului au cerut sanctiuni impotriva oficialilor turci care participa la detentia cetatenilor americani inocenti. Pastorul Brunson si alti cetateni americani se poate spune ca sunt tinuti ostatici. Conform legii din Turcia, Brunson poate fi lasat izbeliste intr-o inchisoare timp de sapte ani, inainte ca tribunalul sa decida. Daca va fi condamnat, barbatul de 50 de ani, tata a trei copii, poate primi o sentinta de 35 de ani de inchisoare.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 719 - 29 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Etichete: turcia, persecutie, sua, erdogan

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.