Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

2.000 de crestini Kachini blocati in jungla

Aproape 2.000 de crestini Kachin sunt prinsi in junglele din Myanmar, in timp ce au loc lupte intre trupele guvernului si fortele rebele. Un lider baptist a spus ca oamenii se confrunta cu lipsa de apa si mancare si nu au destule medicamente pentru a ingriji bolnavii si ranitii. Grupul Kachin este un grup minoritar in Myanmar. Timp de decenii s-au luptat cu guvernul din Myanmar pentru autonomie. In jur de 1.000 de oameni din Kachin au fost evacuati din casele lor de la inceperea luptelor, in 2011.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 719 - 29 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Etichete: persecutie

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.