Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Atac impotriva crestinilor din Pakistan

In Quetta, Pakistan, a avut loc un atac terorist impotriva crestinilor si a fost revendicat de Statul Islamic. Atacul a avut loc duminica si a devastat comunitatea crestina din oras. Oamenii plecau de la biserica, cand teroristii au trecut pe langa ei cu o masina si au deschis focul. Conform unor martori, i-au auzit pe teroristii care au strigat: „Allahu Akbar”. Un lider crestin ne avertizeaza ca Pakistanul a devenit mai periculos ca niciodata pentru cei care nu sunt musulmani.

Aceasta este o tara care s-a scufundat intr-o ideologie islamica extremista. Nimic nu poate schimba mentalitatea lor, cu exceptia unor masuri radicale, precum sanctiunile internationale. Nu cred ca Pakistanul a fost vreodata un loc atat de periculos pentru minoritati.

Din nefericire, violentele continua. De Paste, patru membri ai unei familii crestine au fost ucisi de teroristi islamici, tot in Quetta.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 719 - 29 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Etichete: persecutie

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.