Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Atac impotriva crestinilor din Pakistan

In Quetta, Pakistan, a avut loc un atac terorist impotriva crestinilor si a fost revendicat de Statul Islamic. Atacul a avut loc duminica si a devastat comunitatea crestina din oras. Oamenii plecau de la biserica, cand teroristii au trecut pe langa ei cu o masina si au deschis focul. Conform unor martori, i-au auzit pe teroristii care au strigat: „Allahu Akbar”. Un lider crestin ne avertizeaza ca Pakistanul a devenit mai periculos ca niciodata pentru cei care nu sunt musulmani.

Aceasta este o tara care s-a scufundat intr-o ideologie islamica extremista. Nimic nu poate schimba mentalitatea lor, cu exceptia unor masuri radicale, precum sanctiunile internationale. Nu cred ca Pakistanul a fost vreodata un loc atat de periculos pentru minoritati.

Din nefericire, violentele continua. De Paste, patru membri ai unei familii crestine au fost ucisi de teroristi islamici, tot in Quetta.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 719 - 29 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Etichete: persecutie

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.