Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

In apararea crestinilor persecutati

Fostul membru al Congresului Frank Wolf a spus ca Biserica trebuie sa militeze impotriva persecutiei internationale a crestinilor. El este ingrijorat indeosebi de numarul tot mai mic al crestinilor din Orientul Mijlociu, incepand cu Razboiul din in Irak care a izbucnit in 2003.

„Inaintea izbucnirii razboiului erau un milion si jumatate de crestini in Irak. In prezent au ramas 250.000. De ce nu-i ajuta Biserica din Occident pe irakienii care vor sa se intoarca sau care vor sa ramana?” a spus Frank Wolf, fost membru al Congresului.

Wolf indeamna bisericile sa-i ajute pe crestinii care sufera in Orientul Mijlociu si ne avertizeaza ca s-ar putea sa vina ziua in care nu vor mai fi crestini in acea regiune.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 719 - 29 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Etichete: persecutie, crestini persecutati

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.