Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Lupta spirituala a unui musulman inainte de a se converti la crestinism

Persoana pe care urmeaza sa o cunoasteti a fost, candva, un musulman care a vrut sa Il cunoasca mai bine pe Dumnezeu. Din nefericire, in timpul cautarii sale, a ajuns in locuri foarte intunecate si a avut parte de experiente infricosatoare. Dupa ce L-a cunoscut pe Isus, a fost izbavit de puterile intunericului.

Conform ultimului recensamant, sunt mai bine de 600.000 de musulmani in Australia. Astfel, islamul a devenit cea mai populara si raspandita religie necrestina din tara. In timp ce islamizarea extremista reprezinta o amenintare pentru societatea australiana, unii musulmani au decis sa isi paraseasca religia, pentru a accepta crestinismul. Auzim multe intamplari despre musulmani din intreaga lume care se convertesc la crestinism prin vise si viziuni. In Australia am intalnit un barbat musulman a carui familie a fost chinuita de diavol pana cand el a avut parte de o intalnire supranaturala cu Isus. Ismail este un turc musulman. El a emigrat in Australia la varsta de 19 ani. Desi practica islamul, el se considera un musulman moderat pentru ca a avut mereu intrebari legate Dumnezeu si islam.

„Am vrut sa Il cunosc pe Dumnezeu. Am vrut sa aflu mai mult despre sferele spirituale. Am vrut sa stiu daca vrajitoria vine de la Dumnezeu sau de la diavol.” a spsu Ismail.

In cautarea de raspunsuri, s-a implicat in domeniul ocultului, fara sa fi stiut ca va da de duhuri demonice. El a intalnit un turc musulman care a invocat duhuri folosind tableta Ouija si ceasca de cafea. Ismail a continuat aceasta activitate care implica lumea duhurilor pana cand manifestarile diavolului au devenit tot mai inspaimantatoare.

„Fiecare si-a facut o cafea. Am amestecat cafeaua. M-am uitat la ceasca de cafea si am vazut aceasta creatura in cafea. Am vazut viata pe cafea. Aceasta creatura se uitat la mine, in spatele meu, pe perdea. Au fost niste creaturi care au fost pe jumatate umane, pe jumatate asemenea unor lilieci demonici. Aveau gheare lungi si cand au dat din aripi, a iesit fum din ele. In ultima zi, cand am parasit casa lui, mi-a spus ca doua dintre ele merg cu mine.” a spus fostul musulman.

Timp de patru ani, cei doi fii ai lui Ismail au fost chinuiti de diavol.

„Faceau desene cu fete inspaimantatoare cu ochi rosii. Imi spuneau ca au mers la ei si au scuturat patul in care dormea unul dintre copii. Dadea cu pumnul. Era intins pe pat si striga. Timp de 15-20 de minute nu l-am putut trezi. L-am intins pe podea si m-am intrebat ce se intampla. Nu am reusit sa il trezesc. M-am speriat.” a precizat Ismail.

Fiind frustrat, a cautat ajutorul prietenului sau crestin iranian care l-a invitat la un studiu biblic. Aici, el si-a predat viata lui Isus.

„Am vazut aceasta silueta care si-a intins bratele spre mine. Am vazut ca zambeste. Am vazut doar o lumina puternica. A fost uimitor. M-am indragostit de El. Asa m-am convertit.” a povestit el.

Pastorul i-a spus lui Ismail sa se roage timp de doua saptamani si sa le ordone demonilor sa plece din casa lui.

„Ma rugam si spuneam: «In numele lui Isus Hristos, nu aveti nicio autoritate aici. Demonilor, plecati, in numele lui Isus!»” a mai spus Ismail.

Copiii lor nu au mai avut cosmaruri. De atunci, Ismail a tanjit dupa Cuvant si a inceput sa citeasca Biblia. El a comparat invataturile din Biblie cu invataturile din Coran.

„In Coran, Allah nu spune ca vei ajunge in ceruri. Conform Coranului, exista o singura cale, acea de a deveni martir si a se implica in Jihad. Acum cunosc adevarul. Isus exista asa cum existam noi toti. El ne-a creat si numai prin sangele Sau avem acces la Dumnezeu Tatal. El este un Dumnezeu uimitor, milos, iertator.” a mai spus el.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 719 - 29 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Etichete: musulmani, convertire

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.