Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

A decedat prima doamna care a pus familia si credinta pe primul loc

Barbara Bush a fost mama unui presedinte american si sotia unui alt presedinte. Ea a murit saptamana trecuta, la varsta de 92 de ani. Asa cum ne va spune Jenifer Wishon, pentru doamna Bush familia a avut intaietate.

Barbara Bush, a fost bunica Americii, matroana dinastiei Bush si a doua femeie in istorie care a fost atat mama, cat si sotie a doi presedinti ai SUA. A fost o femeie sincera, cunoscuta pentru colierele ei cu perle, istetimea ei si dragostea ei pentru familie. Sotul o alinta spunandu-i vulpita cu par carunt.

„Cred ca am avut cea mai norocoasa viata din lume. Viata mea a fost considerabil de usoara pentru ca am impartit-o cu George Bush.” a spus femeia.

Intr-un interviu realizat in 1992 de Terry Meeuwse de la CBN, Bush a explicat de ce a fost familia ei asa de deosebita.

„Toata familia se aseza la masa de trei ori pe zi. Cred ca nu este ceva usor de obtinut.” a spus ea.

Barbara Pierce s-a nascut in data de 8 iunie 1925 si a crescut intr-o suburbie din New York. La varsta de 16 ani si-a cunoscut viitorul sot la un dans. Cuplul a avut sase copii si, impreuna, au indurat moartea fiicei lor Robin care a pierdut lupta cu leucemiei la numai 3 ani.

„La fel ca George Bush, cred mult in Dumnezeu. Asta ne-a ajutat mult.” a spus femeia.

Bush a fost o fata cunoscuta la Washington timp de un deceniu, fiind a doua doamna, in timp ce sotii Reagan au locuit la Casa Alba inainte de a se muta ea acolo. In calitate de prima doamna, a contribuit la raspandirea educatiei in randul copiilor si a parintilor, deoarece a fost convinsa ca educatia poate rezolva multe dintre problemele societatii. Intr-o scrisoare adresata Facultatii Smith unde a studiat, inainte sa moara, Bush a scris: „Sunt inca batrana si indragostita.” A fost o prima doamna populara si a fost laudata de multi pana la sfarsit pentru ca a ales ingrijire medicala la domiciliu care i-a permis sa se bucure de familie in ultimele zile. In interviurile pentru Club 700 a incurajat cuplurile tinere sa puna familia pe primul loc.

„Cred ca este frumos sa ne rugam impreuna, sa spui copiilor tai ca ii iubesti. Recunosc ca eu nu am crescut intr-o familie in care am spus ca ne iubim. Noi am fost mai rigizi, insa, acum nu ma retine nimic sa le spun oamenilor ca ii iubesc.” a mai spus ea.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 719 - 29 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Etichete: sua

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.