Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Un refugiat orb memorează 87 de capitole din Biblie

Organizația „Leading The Way” a creat un dispozitiv care conține Biblia audio și se încarcă cu energie solară. După ce un refugiat irakian orb a primit un astfel de aparat, el a început să memoreze capitole întregi din Biblie.

În fiecare zi, în casa lui modestă din Amman, Iordania, Fadhil ține dispozitivul primit în mână și se scufundă în învățăturile Scripturii.

Câțiva membrii ai organizației au rămas impresionați când l-au vizitat pe bărbat în umila lui casă:

„Pot să spun că am primit o lecție. Noi, cei care avem Biblia la dispoziție oricând, abia dacă mai memorăm câteva versete. Acest bărbat, însă, memorează capitole întregi. El meditează la Cuvântul lui Dumnezeu zi și noapte”, a declarat David Bottoms.

„El este atât de fericit că a primit dispozitivul cu Biblia audio! Ascultă în fiecare zi Cuvântul lui Dumnezeu prin această cale.”

Partenerul Ron Hughes a adăugat: „Fadhil este un om nesemnificativ dacă îl privim prin ochii lumii. Dar Dumnezeu nu alege să se reveleze prin cei mari, puternici și bogați. El se descoperă prin cei săraci și smeriți. În casa mică și modestă a acestui om domnește prezența lui Dumnezeu.”

„Viziunea celor care au creat dispozitivul este de a schimba inimile, mințile și de a-L glorifica pe Dumnezeu în Orientul Mijlociu - o parte a lumii flămândă după dragostea lui Dumnezeu".

Organizația „Leading The Way” a distribuit peste 116.000 de astfel de dispozitive în 25 de limbi diferite, ducând Cuvântul lui Dumnezeu în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Cu fiecare dispozitiv distribuit, aproximativ 10 persoane au posibilitatea de a auzi Evanghelia. Conducătorul și președintele conducerii Dr. Michael Youssef a vorbit despre impactul global al acestor dispozitive care se încarcă cu energie solară:

„Din India si până în Indonezia sau Africa, sunt multe sate în care oamenii stau în jurul unui copac și ascultă Cuvântul lui Dumnezeu prin aceste dispozitive. După ce inimile lor sunt schimbate, ei aduc și pe vecinii lor necredincioși să stea cu ei. Dumnezeu se folosește de acești „misionari” de buzunar. Sunt atât de bucuros de ceea ce face El.”

Urmăriți povestea completă a lui Fadhil AICI.

Sursă: ASSIST NEWS SERVICE

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.