Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Fotbalist brazilian pe Instagram: „Toată gloria este a lui Dumnezeu”

Jucătorii de la Cupa Mondială nu au voie să transmită mesaje religioase sau de natură politică pe terenul de fotbal. Thiago Silva, Neymar și alte vedete ale echipei braziliene au postat, însă, pe Instagram mesaje de mulțumire la adresa lui de Dumnezeu.

Mulți creștini fac parte din echipa braziliană care a jucat la Cupa Mondială din Rusia.

Credința în Dumnezeu a jucat de multe ori un rol important pentru multe dintre vedetele fotbalului din America de Sud în trecut. Jucători precum Kaka, Edmilson, David Luiz, Rivaldo și Bebeto sunt doar câțiva dintre sportivii care și-au mărturisit în mod public credința în Isus Hristos.

Recent, FIFA a interzis exprimarea mesajelor de natură politică și religioasă pe teren, însă acest lucru nu i-a împiedicat pe jucătorii creștini să se roage împreună înainte și după meciuri.

Unii dintre cei mai buni jucători ai Braziliei s-au folosit de rețelel de socializare (Instagram) pentru a-și exprima public credința în Isus.

Luni, după ce Brazilia a învins în meciul cu Mexic (2-0), Thiago Silva (13,6 milioane de urmăritori), a scris pe Instagram: „Toată gloria este a ta, Tată! Ce zi uimitoare! Felicitări echipă! Haideți să continuăm!"

Neymar (98 de milioane de urmăritori pe Instagram) este cel mai cunoscut (și uneori, controversat) jucător din Brazilia,. El a distribuit o poză similară și a scris: „A Ta este toată gloria și toată slava, Dumnezeule!”

 

Para ti toda honra e toda Glória Deus ????????????????

A post shared by Nj ???????? ???? neymarjr (@neymarjr) on

Cu o oră înainte de meci, portarul Alisson Becker (2,1 milioane de urmăritori) a distribuit o poza însoțită de versetul 7 din Psalmul 20: „Unii se bizuiesc pe carele lor, alţii, pe caii lor, dar noi ne bizuim pe Numele Domnului Dumnezeului nostru. Dumnezeu să ne binecuvinteze! #AB1 #Godincontrol”.

Douglas Costa (3,8 milioane de urmăritori) a împărtășit, de asemenea, o imagine însoțită de un text care vorbește despre credința sa: „Planul lui Dumnezeu”

 

God’s Plan ⚡️

A post shared by ⚡️DC11⚡️ (@douglascosta) on

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.