Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Fotbalist brazilian pe Instagram: „Toată gloria este a lui Dumnezeu”

Jucătorii de la Cupa Mondială nu au voie să transmită mesaje religioase sau de natură politică pe terenul de fotbal. Thiago Silva, Neymar și alte vedete ale echipei braziliene au postat, însă, pe Instagram mesaje de mulțumire la adresa lui de Dumnezeu.

Mulți creștini fac parte din echipa braziliană care a jucat la Cupa Mondială din Rusia.

Credința în Dumnezeu a jucat de multe ori un rol important pentru multe dintre vedetele fotbalului din America de Sud în trecut. Jucători precum Kaka, Edmilson, David Luiz, Rivaldo și Bebeto sunt doar câțiva dintre sportivii care și-au mărturisit în mod public credința în Isus Hristos.

Recent, FIFA a interzis exprimarea mesajelor de natură politică și religioasă pe teren, însă acest lucru nu i-a împiedicat pe jucătorii creștini să se roage împreună înainte și după meciuri.

Unii dintre cei mai buni jucători ai Braziliei s-au folosit de rețelel de socializare (Instagram) pentru a-și exprima public credința în Isus.

Luni, după ce Brazilia a învins în meciul cu Mexic (2-0), Thiago Silva (13,6 milioane de urmăritori), a scris pe Instagram: „Toată gloria este a ta, Tată! Ce zi uimitoare! Felicitări echipă! Haideți să continuăm!"

Neymar (98 de milioane de urmăritori pe Instagram) este cel mai cunoscut (și uneori, controversat) jucător din Brazilia,. El a distribuit o poză similară și a scris: „A Ta este toată gloria și toată slava, Dumnezeule!”

 

Para ti toda honra e toda Glória Deus 🙌🏽🙏🏽

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Cu o oră înainte de meci, portarul Alisson Becker (2,1 milioane de urmăritori) a distribuit o poza însoțită de versetul 7 din Psalmul 20: „Unii se bizuiesc pe carele lor, alţii, pe caii lor, dar noi ne bizuim pe Numele Domnului Dumnezeului nostru. Dumnezeu să ne binecuvinteze! #AB1 #Godincontrol”.

Douglas Costa (3,8 milioane de urmăritori) a împărtășit, de asemenea, o imagine însoțită de un text care vorbește despre credința sa: „Planul lui Dumnezeu”

 

God’s Plan ⚡️

A post shared by ⚡️DC11⚡️ (@douglascosta) on

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.