Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Rebeliunea impotriva politicii pentru imigranti capata amploare

Erdogan s-a aflat in centrul crizei refugiatilor care a afectat adanc Europa. Multi imigranti care au inundat Europa au venit prin Turcia si acum, imigratia din lumea musulmana provoaca un cutremur politic in Europa si ameninta viitorul politic al arhitectului-sef, cancelarul Angela Merkel. Dale Hurd relateaza ca rebeliunea impotriva politicii pentru imigranti ai UE capata amploare.

Aproape jumatate din nemti vor ca Angela Merkel sa-si dea demisia. Coalitia sa de guvernare ar putea cadea daca nu reuseste un acord cu UE pentru a restrictiona numarul de imigranti care vin in Germania.

Presedintele Trump scria pe Twitter ca poporul german se ridica impotriva conducerii din cauza imigrantilor. Trump a fost luat in deradere fiindca a scris ca rata faradelegilor din Germania e in crestere, desi cifrele oficiale arata ca aceasta e cea mai mica din ultimii 30 de ani. Rata criminalitatii, insa, este in crestere din cauza imigrantilor. Din 2014, 1 000 de europeni au fost ucisi sau raniti in atacuri ale imigrantilor, iar in Germania s-au pus la cale mai multe atacuri teroriste decat in oricare alta natiune europeana.

Rebeliunea impotriva politicilor europene pentru imigranti se raspandeste si in Italia.

Noul ministru de interne al Italiei spune ca, daca cineva in Europa crede ca Italia trebuie sa continue sa fie un loc de aterizare si o tabara de refugiati, acela se insala. Patru dintre rebelii impotriva imigratiei, Cehia, Slovacia, Ungaria si Polonia, au refuzat sa participe la summitul UE pentru migratie.

Rebeliunea s-a raspandit si in structurile interne din Suedia, unde democratii anti-imigratie din Suedia s-ar afla in topul sondajelor pentru alegerile din septembrie. Cineva chiar se intreba daca Suedia nu urmeaza sa aiba un moment Trump al sau. Politica pentru refugiati din Suedia a importat faradelegi, terorism si o multime de refugiati despre care expertii spun ca sunt needucati si nu pot fi angajati.

Expertul suedez in probleme de securitate, Magnus Norell: „In unele parti din Stockholm, aceasta nu se vede, e ascuns in mod intentionat. In orasele mai mici insa, e inevitabil. De acolo va incepe schimbarea.”

Pare ca urmeaza schimbari in mai multe natiuni din Europa.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 235 - 7 iulie 2018, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.