Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Un fost copil al strazii a fondat o lucrare de slujire pentru copiii strazii

El a fost un orfan care a trait pe strada, dar Dumnezeu a avut planuri marete pentru el. Acum lanseaza o lucrare pentru a ajuta copiii strazii. Miranda Leah este in Etiopia in aceasta luna si ne va spune aceasta poveste. Ea participa intr-o lucrare de 11 luni in 11 tari diferite.

Centrul „Testimony Feeding Center” este o casa pentru orfanii din Etiopia. Fondatorul centrului este cineva care cunoaste personal aceste probleme.

„Am fost asa de trist. De multe ori am incercat sa ma sinucid.” a spus Gadisa Birhanu, fondatorul „Testimony.

Deja fara tata, Gadisa Birhanu si-a pierdut si mama la varsta de 4 ani: „S-a electrocutat chiar in fata mea. Este singura amintire pe care o am despre mama mea.”

Dupa ce a crescut pe strazi, el spune ca Dumnezeu l-a chemat sa slujeasca ca adult: „Am spus, bine Doamne, daca ai un plan, o viziune pentru mine, vreau sa stiu despre ce este vorba si Te voi urma.”

Atunci a fondat lucrarea „Testimony Feeding Center” care se afla in afara capitalei si este un loc unde orfanii primesc mancare, haine, educatie si ingrijire medicala. Mandatul slujirii este versetul 40 din Matei 25. Este o lucrare inovatoare care a ajuns sa fie cunoscuta pe plan national.

„Gadisa este o persoana unica. Este un orfan, a fondat lucrarea din nimic. Acum ajuta orfanii. Este un exemplu de urmat pentru multi dintre noi.” a spus fostul presedinte al Etiopiei, Girma Wolde-Giorgis.

„Cand am venit la „Testimony”, am fost primiti cu dragoste. Am primit mancare foarte buna. Sunt foarte fericit.” a spus un copil aflat in centru – Kibretu.

Fara parinti, copiii de la „Testimony” folosesc prenumele lui Gadisa la scoala. Cum te numesti?

„Nu L-am cautat eu pe Dumnezeu. El m-a gasit pe mine. El mi-a dat viata. El a fost alaturi de mine cand mi-a fost foame, El a fost alaturi de mine cand mi-a fost sete si tot El a fost alaturi de mine cand am fost fara adapost.” a mai spus Gadisa.

In prezent, centrul sponsorizeaza zece copii, iar guvernul etiopian colaboreaza cu Gadisa pentru a-i da o bucata de pamant pentru a-si putea extinde lucrarea pentru a ajuta si mai multi copii.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 729 - 8 iulie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.