Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Cupa modiala - un prilej de a vesti Evanghelia

Urmareste Cupa Mondiala, iar microbistii o urmaresc cu pasiune. Exista o alta echipa in culisele jocurilor, care are un scop mai maret, acela de a vesti natiunilor Evanghelia la aceasta competitie globala. Sa-l ascultam pe Peter Wooding de la Global News Alliance.

Lucrarea Mission Eurasia indeamna oamenii la rugaciune pentru lucrarea de evanghelizare din Rusia, dupa ce politia a retinut un grup de tineri crestini care au distribuit Scriptura si a confiscat peste 200 de copii ale Evangheliei dupa Ioan. Acum sunt acuzati pentru activitate de misionariat. Desi Rusia ia masuri de represiune impotriva activitatilor de evanghelizare, sute de biserici evanghelice din tara au distribuit deja peste 300.000 de Biblii si au transmis mesajul Evangheliei la aproape jumatate de milion de oameni. Presedintele Lucrarii Mission Eurasia Sergey Rakhuba spune ca una dintre metodele cele mai eficiente pentru vestirea Evangheliei este urmarirea meciurilor in biserici.

„In ciuda problemelor cauzate de legea Yarovaya care permite inchinarea doar in cladirile bisericilor, aceste biserici invita membrii comunitatilor sa organizeze evenimente in care oamenii sa urmareasca impreuna meciurile Cupei Mondiale. Astfel, se pot purta conversatii cu tinerii, iar oamenii din biserici vor avea posibilitatea de a vesti Evanghelia si de a distribui Scriptura participantilor de la astfel de evenimente.” a spus Sergey Rakhuba.

Rakhuba spune ca una dintre evanghelizarile cele mai creative sunt spectacolele in stil Flashmob in Piata Rosie.

„Ei spun ca pot vesti Evanghelia in centrul Rusiei, la Moscova, in Piata Rosie. Ei au vestit Evanghelia. Acest eveniment s-a transformat intr-un Flashmob urmarit de mii de oameni. Unul dintre lideri a prezentat Evanghelia adoptand o atitudine curajoasa. El a spus povestea lui Isus, in timp ce lucratorii au scos din buzunare copii ale Evangheliei dupa Ioan, ale Noului Testament, si le-au distribuit spectatorilor.” a mai adaugat Rakhuba.

„Noi, care reprezentam Biserica, dorim sa prezentam Evanghelia multor oameni, multor biserici. Am dori sa impartim aceste resurse tiparite bisericilor, pentru a putea evangheliza aceasta multime. Trebuie sa profitam de aceasta posibilitate.” a spus Pavel Tokarchuk.

In incheiere, Rakhuba i-a indemnat pe crestinii din intreaga lume sa se roage pentru Rusia in aceasta perioada importanta: „Continuati sa va rugati pentru liderul Rusiei si pentru guvernul tarii, sa dea mai multa libertate bisericilor evanghelice din Rusia pentru a putea vesti Evanghelia. Sa vesteasca cu mai multa indrazneala cuvantul sperantei in comunitatile locale.”

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 730 - 15 iulie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.