Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Nominalizare la Curtea Surema

A doua oara in doi ani, presedintele Trump a numit un nou judecator la Curtea Suprema. Curtea Suprema a Americii joaca un rol central in societatea tarii noastre privind chestiuni importante cu caracter social precum avortul si casatoria intre persoane de acelasi sex. Crestinii au salutat aceasta noua numire in functie, deoarece ar putea duce Curtea Suprema intr-o directie conservativa pentru urmatoarele decenii. Ben Kennedy vine cu mai multe informatii de la Casa Alba.

Fara indoiala, acesta a fost un moment istoric pentru presedintele Trump cand si-a pus amprenta pe Curtea Suprema cu o a doua numire in functie. Donal Trump l-a numit pe judecatorul Brett Kavanaugh in locul judecatorului Anthony Kennedy care a iesit la pensie.

„Nu conteaza viziunile politice ale unui judecator. Este important sa puna deoparte acele viziuni politice si sa respecte legea si Constitutia. Va anunt cu bucurie ca am gasit, fara indoiala, o astfel de persoana.” a declarat presedintele SUA, Donald Trump.

Ales dintr-un grup de 25 de judecatori, Kavanaugh devine un judecator cheie care poate schimba directia Curtii Supreme pentru mai multe decenii.

„In calitate de judecator, filozofia mea este clara: un judecator trebuie sa fie independent. Trebuie sa aplice legea, nu sa o faca.” a spus Brett Kavanaugh.

Demonstrantii s-au adunat in fata Curtii Supreme pentru a-si exprima dezamagirea fata de alegerea presedintelui. Kavanaugh a fost judecator la Curtea de Apel din Washington D.C. din 2006. A absolvit dreptul al Yale, a lucrat pentru judecatorul Kennedy si are peste 300 de cazuri judiciare.

„De maine ma voi intalni cu membrii Senatului, care joaca un rol important in cadrul acestui proces.” a mai adaugat Kavanaugh.

Conform Presedintelui Trump, se va duce o lupta crancena pentru confirmare. S-a stabilit deja directia. Liderul majoritatii, senatorul Mitch McConnell vrea sa se voteze pana la toamna, insa democratii vor sa astepte pana la alegerile partiale datorita unei majoritati mici. Senatorul John McCain se lupta acasa cu o tumoare la creier. Astfel, republicanii au nevoie de o unitate totala pentru ca judecatorul numit sa fie ales.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 731 - 22 iulie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.