Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Intalnire intre Putin si Netanyahu despre viitorul Siriei

Acum, fortele iraniene din Siria reprezinta o amenintare grava pentru Israel. Unul dintre liderii armatei iraniene spunea ca asteapta doar un ordin pentru a ataca. Iata de ce, in acest moment de cumpana, au loc o serie de intalniri la nivel geopolitic inalt cu presedintele rus Vladimir Putin, pe tema implicarii sale in Iran si Siria.

Premierul israelian s-a intalnit recent cu Putin pentru a discuta despre amenintarea iraniana. Dupa intalnirea dintre premierul israelian Netanyahu si presedintele rus Putin, rapoartele israeliene spuneau ca Rusia lucreaza in a indeparta fortele iraniene de la granita Israelului cu Siria. Tocmai pentru aceasta a venit sa discute liderul israelian. Faptul ca ne-am indreptat atentia spre Siria si Iran nu e ceva nou.

Netanyahu lucreaza din greu pentru a pastra liniile de comunicare deschise, fiindca fortele militare ruse opereaza la mica distanta de muntii din nordul Israelului, in Siria. Israelul nu e in conflict militar cu Rusia si nici nu isi doreste asa ceva.

Israelul are propriile linii rosii in Siria. Israelul nu poate permite prezenta militara iraniana in Siria. Sub nicio forma nu vom permite existenta bazelor iraniene sau ale Hezbollah la granita cu Israelul. De aceea dialogul cu Rusia e foarte important si sper din toata inima ca si in timpul negocierilor dintre Trump si Putin aceste subiecte vor fi discutate si rezolvate.

Situatia de la granita continua sa fie o provocare pentru Israel.

Miercuri, Israelul a doborat o drona care violase spatiul sau aerian. Armata israeliana a ripostat bombardand trei tinte de pe teritoriul Siriei. Un inalt general iranian a amenintat cu distrugerea Israelului, incepand de la granita.

„Astazi, o armata internationala islamica se formeaza in Siria, iar vocile musulmanilor se aud langa Golan. Asteptam sa primim noi ordine, asa incat legea lui Allah in ce priveste eradicarea regimului diabolic sa fie instaurata si viata acestui regim sa inceteze pentru totdeauna. Viata regimului sionist e in cel mai mare pericol de pana acum.”

Intre timp, armata Siriei, ajutata de aviatia rusa, cucereste teritorii strategice din mana fortelor rebele din sudul Siriei.

Un grup de informatii israelian de top relata ca trupele iraniene sunt de asemenea implicate, purtand deseori uniforme siriene pentru a se deghiza.

Toata aceasta miscare de trupe ameninta granita de nord a Israelului, un motiv-cheie pentru care premierul Netanyahu insista ca Iranul sa paraseasca Siria, fie de bunavoie, fie ajutata de armata israeliana.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 237 - 21 iulie 2018, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.