Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Australia ameninta Palestina ca isi va retrage ajutorul financiar

Palestinienii acuza Australia ca le-a facut o declaratie de razboi si aceasta din cauza ca australienii planuiesc sa retraga orice ajutor financiar pentru Autoritatea Palestiniana daca acestia continua sa rasplateasca teroristii si familiile lor. Iata inca o natiune care face presiuni asupra AP pentru a inceta politica platit sa ucida.

Controversata politica ofera bani pentru teroristii palestinieni condamnati si pentru familiile lor, ca rasplata ca au atacat israelieni. Finantele disponibile in cadrul acestui fond se ridica la 330 de milioane de dolari in fiecare an. Ministrul de externe australian, Julie Bishop, a obiectat asupra acestei politici, spunand ca „e ingrijorata ca, oferind fonduri pentru operatiunile AP, ei au oportunitatea sa foloseasca bugetul propriu pentru a finanta activitati pe care Australia nu le-ar sustine niciodata.”

AP spunea ca aceasta initiativa e o declaratie de razboi: „In acest moment, Australia merge mana in mana cu SUA. Declaratia lui Bishop e o mare insulta si arata ignoranta maxima fata de realitatile cu care se confrunta palestinienii sub ocupatia unui regim crud, brutal si ilegal israelian.”

Decizia Australiei a venit dupa ce SUA a adoptat proiectul de lege Taylor Force, care, de asemenea, taie finantarea AP pana ce acestia vor retrage platile catre teroristi. Congresul a numit legea dupa Taylor Force, un cetatean american ucis intr-un atac terorist din 2016, in Israel.

Intre timp, parlamentul israelian a dezbatut propria legislatie care sa taie finantarea spre AP.

„In ce priveste aceasta intreprindere numita Autoritatea Palestiniana, domnule director, angajarea la ei se face foarte simplu. Doar trebuie sa te iei de israelieni, sa fii arestat in Israel sau sa ucizi, si esti angajat.”

Stewart, tatal lui Scott Taylor, era si el prezent la dezbatere: „Suntem onorati sa fiti cu noi la adoptarea acestei legi si speram ca aceasta sa treaca la al doilea sau a treilea apel.”

Legea a fost adoptata, adica AP are inca o amenda de cateva milioane de dolari pentru incurajarea si rasplatirea terorismului.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 237 - 21 iulie 2018, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.