Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Libertate in Hristos in Serbia

Cand Dumnezeu l-a eliberat de dependenta pe un pastor din Europa de Est, el nu a stiut ca, intr-o zi, va ajuta sute de oameni care se lupta cu aceeasi problema. Miranda Leah a realizat un reportaj in Serbia, in timp ce continua vizita ei in 11 tarim timp de 11 luni.

In aceasta luna, echipa mea se afla in Novi Sad in Serbia care colaboreaza cu biserica protestanta locala. Acum 10 ani, aceasta biserica a fondat primul centru de reabilitare din tara.

„Am fost vindecat de dependenta. Dupa o rugaciune, am scapat de ea.” a spus pastorul Dusan Beredji, fondatorul programului.

Pastorul Dusan Beredji sau Bere este unul dintre fondatorii Centrului de Reabilitare Rainbow pentru dependenti. In acest centru, oamenii sunt ajutati sa scape de dependenta fara taxa. Bere spune ca a crescut in mod semnificativ numarul dependentilor de droguri in Serbia dupa multi ani de razboi.

„Unul dintre motive a fost sindromul post-traumatic. Heroina este foarte ieftina aici, pentru ca suntem o tara de tranzit pentru traficantii de droguri care vin din Asia si merg spre Europa.” a mai spus Beredji.

Milos Dozic si sotia lui, Jelena sunt fosti dependenti de droguri: „Am vrut sa ma las de acel tip de viata si asa am gasit acest loc. Pe atunci, in Serbia, un centru ca acesta era o noutate.” a decalart el.

Milos a frecventat programul acum 10 ani. Acum conduce inchinarea in biserica. Incepand cu acest an, la program pot participa 30 de oameni in acelasi timp. Pana acum au participat 300 de persoane.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 732 - 29 iulie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.