Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Cuvântul lui Dumnezeu atinge populația din Myanmar

Myanmar este o țară cu o populație de peste 55 milioane de locuitori, dintre care 80% sunt budiști. Până în anul 2016 când a devenit o țară democratică, Myanmarul era condus de un regim militar foarte ostil creștinilor și Evangheliei. Persecuția suferită de credincioși a fost una foarte violentă, dar ea nu a constituit un obstacol în calea credinței lor.

Familia Eduard Claudiu și Cristina Moisă a început să se implice în misiune în Myanmar încă din septembrie 2016, prin organizarea unor conferințe pastorale, evanghelizări publice și lucrări de ajutorare a săracilor. Activitatea s-a desfășurat în zonele rurale din apropierea orașelor Yangon și Pathein și în tribul Zutong din provincia Chin. Deși există libertate acum pentru răspândirea Evangheliei totuși cea mai mare împotrivire vine chiar din partea oamenilor care sunt adânciți în practicile idolatre budiste și animiste. Influența budismului tibetan își pune amprenta asupra modului lor radical de a-și practica religia. Cu toate acestea vestirea Cuvântului lui Dumnezeu aduce oamenii la mântuire. Până în prezent peste 500 de persoane și-au predat viața Domnului Isus în Myanmar și L-au mărturisit pe El ca singurul Domn și Mântuitor.

Este o perioadă de trezire acum pentru acest popor și cea mai mare nevoie este de lucrători.

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: stiri, evanghelizare, misiune

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.