Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Cuvântul lui Dumnezeu atinge populația din Myanmar

Myanmar este o țară cu o populație de peste 55 milioane de locuitori, dintre care 80% sunt budiști. Până în anul 2016 când a devenit o țară democratică, Myanmarul era condus de un regim militar foarte ostil creștinilor și Evangheliei. Persecuția suferită de credincioși a fost una foarte violentă, dar ea nu a constituit un obstacol în calea credinței lor.

Familia Eduard Claudiu și Cristina Moisă a început să se implice în misiune în Myanmar încă din septembrie 2016, prin organizarea unor conferințe pastorale, evanghelizări publice și lucrări de ajutorare a săracilor. Activitatea s-a desfășurat în zonele rurale din apropierea orașelor Yangon și Pathein și în tribul Zutong din provincia Chin. Deși există libertate acum pentru răspândirea Evangheliei totuși cea mai mare împotrivire vine chiar din partea oamenilor care sunt adânciți în practicile idolatre budiste și animiste. Influența budismului tibetan își pune amprenta asupra modului lor radical de a-și practica religia. Cu toate acestea vestirea Cuvântului lui Dumnezeu aduce oamenii la mântuire. Până în prezent peste 500 de persoane și-au predat viața Domnului Isus în Myanmar și L-au mărturisit pe El ca singurul Domn și Mântuitor.

Este o perioadă de trezire acum pentru acest popor și cea mai mare nevoie este de lucrători.

Etichete: stiri, evanghelizare, misiune

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.