Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Un preot catolic documentează crimele comise de Statul Islamic

Trei ani de zile, Statul Islamic a stăpânit Irakul și Siria. În acel răstimp, organizaţia islamică radicală a vizat grupurile minoritare etnice și religioase cu scopul de a le extermina. Un preot catolic francez depune eforturi pentru a-i trage la răspundere pentru crimele comise. Eric Rosales de la CBN ne va arăta că preotul Patrick este potrivit pentru această muncă, fiindcă timp de 10 ani a documentat crimele naziștilor de pe vremea Holocaustului.

Acest material de propagandă a organizației Statului Islamic arată cum bărbați yazidiți sunt duși printr-un sat irakian într-un camion. Apoi, teroriștii i-au aliniat în fața unei gropi și i-au ucis, unul câte unul.

Statul Islamic își cunoaște mai bine dușmanii decât noi. Ei ne cunosc. Noi nu îi cunoaștem. A venit timpul să ne trezim. Trebuie să umblăm cu ochii deschiși, trebuie să credem în Dumnezeu, să înțelegem realitatea cu care ne confruntăm. În caz contrar, putem deveni oricând victime”, spune Debois.

Părintele Patrick Desbois a documentat crimele comise de Statul Islamic împotriva yazidiților, o minoritate veche din Irak. Grupul său numit Yahad – In, care înseamnă „Împreună”, a intervievat în jur de 300 de yazidiți care au vorbit despre viol, execuții și alte crime violente.

Aceste crime au loc chiar acum. Toată lumea spune că Statul Islamic nu mai există. Când mergem cu echipa în Irak, încă mai întâlnim yazidiți care au scăpat de ei. Recent, am întâlnit o fată care a fost vândută de 25 de ori la 25 de persoane”, a adaugat părintele

Părintele Desboisspune că Statul Islamic este un mecanism criminal eficient care funcționează aproape în mod științific, asemenea lui Hitler, care a ucis în mod metodic evreii în timpul Holocaustului. El scrie despre asta în cartea sa apărută recent „Terrorist Factory: ISIS, The Yazidi Genocide and Exporting Terror”. Timp de 15 ani, părintele Desbois a studiat uciderea în masă a un milion și jumătate de evrei, de către grupul de intervenție al lui Hitler. El și echipa sa au intervievat în jur de 6.000 de martori, a reconstruit mii de masacre și a identificat în jur de 25.000 de locații de execuție necunoscute până atunci. Munca părintelui Desbois a fost valorificată în două cărți. Una este intitulată „The Holocaust by bullets”. El spune că naziștii și Statul Islamic au tactici asemănătoare, cum ar fi execuțiile publice și ajutorul localnicilor în comiterea crimelor: Ei ajung într-un sat din Rusia sau Ucraina. Le spun evreilor să nu se îngrijoreze, că vor merge în Palestina. Spun că îi deportează în Palestina. Ei ajung într-un sat yazidit și spun localnicilor să nu se îngrijoreze, să se convertească la islam, să expună un drapel alb și nu se va întâmpla nimic.”

Părintele Desbois spune că, adesea, victimele ajung într-o groapă comună în acea seară, îngropați de vii. Ei folosesc același sistem, aceleași metode și aceeași răutate. Însă, organizația Statului Islamic este mai periculoasă, pentru că trimite băieți de la 7 la 11 ani în tabere unde sunt formați să devină teroriști. El spune că zilnic spun rugăciuni islamice, au parte de instruire pentru a deveni teroriști și învață Coranul. În fiecare seară vizionează materiale video cu decapitări și răstigniri.

„Ei spun copiilor că vor muri. Vor muri în Mosul, în Irak, însă copiii vor supraviețui și vor avea o misiune. Un băiat mi-a spus că i-au furat creierul. Nimeni nu-mi mai spusese așa ceva”, spune părintele.

Organizația părintelui Desbois ajută copiii să se regăsească în centrul Yahad din Kurdistanul Irakian. Voluntarii îi învață pe copii despre dragostea și iertarea lui Isus. Femeile învață să coase ca să se susțină financiar. Părintele Desbois spune că nu este important să dovedească doar unde au avut loc actele criminale, ci și să dovedească faptul că astfel de crime comise pe plan global se pot opri și că schimbarea este posibilă cu ajutorul lui Dumnezeu.

Știre difuzată în emisiunea Mapamond creștin 736 - 26 august 2018. Ultimele știri creștine - http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: statul islamic, mapamond crestin, preot catolic, crime

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.