Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Operation Blessing dă o mână de ajutor în Indonezia

În urma unor cutremure puternice au murit sute de indonezieni, iar mii de oameni au rămas răniți pe inslula Lombok. Echipa indoneziană Operation Blessing a ajuns la fața locului în câteva ore, pentru a ajuta victimele.

Bohri a venit pentru ajutor la un centru al organizației Operation. O echipă a organizației a răspuns imediat și a fost șocată când a aflat că sute de oameni din satul Karang Anyer au mare nevoie de îngrijiri medicale. Un al treilea cutremur a distrus aproape fiecare casă din sat și a lăsat în urmă mulți oameni răniți și în stare de șoc. Toți oamenii din sat dorm în aer liber. Operation Blessing nu a adus doar medici care să îi îngrijească pe cei răniți sau medicamente, ci și speranță și ajutor psihologic.

„M-a întristat faptul că satul nostru nu a primit niciun ajutor medical. În cele din urmă, m-am dus să caut ajutor. Sunt așa de fericit și mulțumitor echipei care a venit în satul nostru”, a mărturisit Bohri.

McClendon spune că o altă echipă este pe drum: Vor veni mai multe echipe medicale, pături, mâncare, apă, prelate. Vom contribui cu tot ce putem pentru a alina suferința oamenilor de pe insula Lombok.”

Știre difuzată în emisiunea Mapamond creștin 736 - 26 august 2018. Ultimele știri creștine - http://alfaomega.tv/stiri

Etichete: ajutorare, indonezia, operation blessing, cutremur, victime

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.