Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Cofetarul din Colorado este din nou tinta comunitatii homosexuale

Cand Curtea Suprema americana s-a pronuntat in aceasta vara in favoarea patiserului din Colorado Jack Phillips, care a refuzat sa faca un tort de nunta pentru un cuplu de homosexuali, multi au crezut ca problemele au luat sfarsit. Insa, nu s-a intamplat asa.

Acum sase ani, autoritatile l-au anchetat pe Jack Philips pentru ca a refuzat sa faca un tort pentru nunta unui cuplu de homosexuali. In prezent, are din nou probleme pentru ca a refuzat sa faca un tort pentru sarbatorirea unei persoane care si-a schimbat sexul.

“Biblia ne invata ca Dumnezeu a facut barbatul si femeia. Noi nu ne putem alege sexul si nici nu il putem schimba”, crede cu tarie patiserul.

In prezent, aceasta mentalitate este incorecta din punct de vedere politic. Profesorul de drept de la Universitatea Regent Brad Jacob spune ca este logic ca Jack Philips are, din nou, probleme.

“Philips a devenit tinta comunitatii homosexuale, lesbiene, bisexuale si trans-sexuale din Colorado. Ei isi concentreaza atentia asupra sa. In opinia lor, el ii reprezinta acum pe crestinii care nu accepta practicile comunitatii homosexuale. Nu este surprinzator ca l-au atacat din nou”, a declarat profesorul.

Din cauza Curtii Supreme, Philips este, din nou, o tinta pentru ca nu au acceptat dreptul sau de a-si asculta constiinta. In schimb, judecatorii dau vina pe Comisia Drepturilor Civile din Colorado care este ostila fata de convingerile sale. Comisia il ataca din nou, iar Philips spune ca au adoptat, iarasi, o atitudine ostila. De data aceasta, insa, el este cel care va ataca.

„Statul ii lasa pe cei care vor sa il hartuiasca, sa depuna aceste plangeri si sa il doboare. Statul il acuza de discriminare. Judecatorul ar trebui sa spuna ca statul nu poate accepta asa ceva”, spune avocatul Jim Campbell de la Alianta pentru Apararea Libertatilor.

Conform lui Jacob, nu este clar daca aceasta comisie il vizeaza intr-adevar pe Phillips, desi ar fi putut ignora ultima plangere.

„Comisia ar putea spune ca l-au acuzat deja odata si ar putea sa il lase in pace”, a adaugat avocatul.

Curtea Suprema ar trebui sa decida care este limita pentru credinciosi privind casatoria intre persoane de acelasi sex, schimbarea de sex si alte probleme sociale. Pana atunci, credinciosii se vor confrunta cu multe intrebari si consecinte nesigure.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 737 - august 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.