Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Mickie Winborn in varsta de 94 de ani vorbeste despre miracole

Ati avut vreodata parte de un miracol? Conform femeii pe care urmeaza sa o cunoasteti, crestinii ar trebui sa fie obisnuiti cu miracole. La varsta de 94 de ani, acest evanghelist a vazut multe miracole. Acum, ea a scris o carte despre subiectul minunilor.

La varsta de 94 de ani, Mickie Winborn inca mai conduce o lucrare in casa ei din Houston, Texas. Recent, a publicat a treia carte scrisa de ea „Stepping into the Supernatural” in care scrie despre calatoriile sale din intreaga lume, din zone de razboi ca Panama in timpul invaziei SUA pana in China, unde a introdus Biblii in mod ilegal in valiza ei.

“Am scris aceasta carte pentru a ajuta oamenii. Exista un domeniu supranatural. Din nefericire exista si un domeniu al intunericului, dar este si un domeniu al luminii”, marturisete Mickie.

Winborn a slujit cu pasiune ca pastor timp de aproape 75 de ani. Ea spune ca este normal pentru crestini sa primeasca darurile Duhului Sfant care sunt in concordanta cu Scripturile, cum ar fi miracolele, vindecarea si profetirea: „Am vazut miracole incredibile facute de Domnul. Unele miracole iti taie respiratia. Am vazut oameni care s-au sculat din scaunul cu rotile si au umblat. Am vazut multe brate si picioare care au crescut din nou.”

Un studiu efectuat de niste cercetatori crestini in 2016 vorbeste despre un numar mare de oameni care au afirmat ca au avut experiente supranaturale. Majoritatea dintre ele se refera la raspuns la rugaciune si vindecari. Ea cunoaste din propria experienta, frica si durerea care cuprind omul bolnav. La varsta de 30 de ani a fost diagnosticata cu cancer ovarian in faza terminala. Dupa luni de rugaciune inflacarata si tratament medical, Dumnezeu i-a aratat pacate nemarturisite, chiar si incapatanarea pe care Biblia o compara cu idolatria.

„Nu am stiut ca am facut anumite pacate. Am fost crestina si un lider crestin in devenire. Insa, Dumnezeu este credincios. Duhul Sfant mi-a aratat cum sa ma rog. Mi-a spus sa ma rog pentru mila”, isi aminteste Winborn.

Winborn a fost vindecata de cancer de aproape 60 de ani. Medicii confirma acest fapt. Ea si-a spus marturia in cadrul emisiunii Club 700 in anii ’70. Acum se roaga ca si altii sa aiba parte de aceeasi mila pe care Dumnezeu i-a aratat-o. Ea vorbeste si despre faptul ca multi se roaga, dar nu au parte de vindecarea mult dorita.

„Din experienta mea, exista trei motive: frica, necredinta si neputinta de a ierta. Motivul principal e neputinta de a ierta. Dumnezeu spune ca El ne-a iertat asa de mult, incat si noi trebuie sa ii iertam pe altii. Daca vrem ca El sa ne raspunda la rugaciuni, trebuie sa iertam”, ne incurajeaza ea.

Mai mult, ea spune ca ascultarea de Cuvantul lui Dumnezeu este de o importanta vitala pentru a avea parte de miracole: „Ne putem pune viata noastra in mainile Sale si sa ascultam de Cuvantul Sau. Daca ascultam de Scriptura, nu vom cadea in capcane. Daca ascultam de Dumnezeu, vom avea o viata buna.”

Pe langa faptul ca scrie carti, Winbourn tine prelegeri in biserici, mai ales studentilor si generatiei mai tinere, de varsta nepotilor si a stranepotilor ei. Ea nu doreste sa se pensioneze in viitorul apropiat.

„Am vorbit cu Domnul de trei ori despre pensionare. El nu a vrut sa ma odihnesc. De atunci nu am mai vorbit cu El. Deci, imi intelegi motivul. In consecinta, voi merge in concediu. Cam atat”, a concluzionat Winbourn.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 737 - august 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.