Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Premieră în Egipt: o femeie creștină a fost numită guvernator

Manal Mikhail este fostul viceguvernator al Gizei și a doua femeie care a devenit guvernator în Egipt.

Pentru prima dată în istoria Egiptului, o femeie creștină coptă a fost numită guvernator provincial. Manal Awad Mikhail a fost desemnată vineri, înaintea președintelui Egiptului, Abdel Fattah Al-Sisi, guvernator al orașului Damietta.

Manal este a doua femeie din istoria Egiptului care devine guvernator, după ce Nadia Ahmed Abdou a fost numită guvernator al orașului Beheira în anul 2017.

În 2015 a fost numită viceguvernator al orașului Giza. În calitate de viceguvernator, Mikhail a fost responsabilă de coordonarea mai multor activități împreună cu organizații neguvernamentale locale și internaționale legate în principal de problemele de mediu.

Mikhail, în vârstă de 51 de ani, a obținut o diplomă în Științe veterinare la Universitatea din Benha, urmată de o diplomă de masterat și alta de doctorat în Științe Naturale la Universitatea din Alexandria în 1999.

Pentru activitatea și cercetarea ei în domeniul imunologiei, a primit diferite premii naționale și internaționale de-a lungul carierei sale, inclusiv un premiu UNESCO, în 2017.

Noua remaniere a Guvernului a schimbat 22 de guvernatori, printre care cinci viceguvernatori de sex feminin în Marea Roșie, Giza, Beheira, Al-Qaloubiya și Al-Wadi Al-Gedeed.

Cabinetul actual al Egiptului include opt miniștri femei, cel mai mare număr din istoria modernă a țării.

Creștinii copți sunt un grup minoritar în națiunea nord-africană arabă predominant musulmană. Bisericile lor au fost deseori în trecut ținta atacurilor teroriste.

Sursă: Evangelical Focus

Etichete: politica, egipt, femeie, guvernator

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.