Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Un nou film documenteaza captura lui Adolf Eichmann

In urma cu mai multi ani, i-am luat interviu unui om, Peter Malkin. El a scris o carte, Eichmann in My Hands. Adolf Eichmann a fost unul dintre oamenii de baza ai lui Hitler in timpul Holocaustului si Malkin il zareste pe Eichmann pe o strada din Buenos Aires, Argentina, in mai 1960. Era vorba despre un raid curajos al Mosadului, de a-l prinde pe Eichmann si a-l aduce in Israel pentru a fi judecat de crimele comise impotriva umanitatii.

Acum, un nou film reda capturarea lui Eichmann si relatia dramatica dintre calaul nazist si Malkin, care si-a pierdut familia in timpul Holocaustului.

Adolf Eichmann n-a fost la fel de faimos ca Hitler, dar era o figura la fel de mortala si oribila in timpul Holocaustului.

Eichmann obisnuia sa spuna ca el e o mica piesa din sistem, dar, de fapt, el era sistemul. Era o persoana foarte ambitioasa si care stia sa manipuleze si, data fiind gravitatea crimelor sale, nu se poate scuza ca era doar o persoana

care executa ordinele.

Eichmann, arhitectul Holocaustului, a fost gasit. Cineva informeaza Mosadul ca el ar fi in Argentina. Se formeaza un grup pentru a merge la Buenos Aires, cu Peter Malkin in frunte, care a scris cartea Eichmann in My Hands.

Cautarea sa, vanatoarea, imensele riscuri asumate... Trebuie sa-i avertizam pe ceilalti.

Totul a fost absolut fascinant.

Pare a fi un film captivant si acum, orasul prosper Tel Aviv si Israelul sunt o marturie despre esecul lui Eichmann si al lui Hitler de a eradica poporul ales al lui Dumnezeu, la fel ca toti cei ce au mai incercat aceasta de-a lungul istoriei.

Ne reamintim, cu acest prilej, sa ne rugam pentru pacea Ierusalimului si a poporului evreu, care sunt inca inconjurati de dusmani care vor distrugerea lor.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 244 - 8 septembrie 2018, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: holocaust, hitler, germania

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.