Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

„Rugați-vă ca Dumnezeu să mă vindece”: Anne Graham Lotz a dezvăluit că are cancer

Fiica marelui evanghelist Billy Graham, Anne Graham Lotz a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer la sân.

Potrivit mesajului postat pe pagina ei web, Anne a aflat despre diagnostic la exact trei ani după moartea soțului ei.

„În după-amiaza zilei de 17 august 2015, între orele 3:00 și 3:30, după cum probabil știți, l-am găsit pe soțul meu, Danny, inconștient în piscină. După două zile, el a plecat la Domnul. La exact trei ani după acel eveniment din piscină, în 17 august 2018, în același moment al zilei... între 3:00 și 3:30... Am fost diagnosticată cu cancer la sân”, a scris ea.

Lotz a crezut că această coincidență „ciudată” este un atac al inamicului - până când și-a dat seama că data s-a aliniat cu un eveniment și mai important:

„Am auzit șoapta moale și blândă a Duhului Sfânt, amintindu-mi că vineri, chiar în același moment al zilei... între orele 3:00 și 3:30 după-amiaza... Mielul lui Dumnezeu a fost jertfit, chiar în aceeași zi a săptămânii, în aceelași moment al zilei, zdrobind capul șarpelui, învingându-l pe diavol și învingând moartea pentru totdeauna. Lăudat să fie Dumnezeu! Crucea... sângele Mielului lui Dumnezeu... învinge tot ceea ce diavolul aruncă împotriva noastră” a împărtășit femeia.

Lotz spune că Dumnezeu e în control și crede în puterea vindecătoare a sângelui lui Isus:

„În fiecare zi de la diagnosticare, Dumnezeu mi-a arătat promisiuni și m-a încurajat prin Cuvântul Său. Dumnezeu a fost... și este... refugiul meu și puterea mea, un ajutor care e mereu prezent... Prin urmare, nu mă voi teme... însă este foarte clar că vindecarea nu va veni numai prin rugăciunile mele, ci și prin rugăciunile altora pentru mine”, a explicat ea.

Lotz cere credincioșilor de pretutindeni să se roage pentru ea:

„Rugați-vă pentru mine! Rugați-vă ca Dumnezeu să mă vindece în modul în care El crede că îi va aduce cea mai mare glorie: fără intervenție chirurgicală sau prin intervenție chirurgicală, prin intervenție chirurgicală și tratament sau prin miracolul învierii Lui” a scris ea.

Lotz a mai adăugat că Dumnezeu este „Păstorul cel bun prin această vale a umbrei morții” și crede că Isus va fi glorificat prin acesastă încercare.

Sursă: CBN News

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.