Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Conform unor lideri crestini, urmeaza cel mai mare seceris de suflete din istoria omenirii

Conform multor lideri crestini, urmeaza cel mai mare seceris de suflete din istoria omenirii. Ei cred ca aceasta noua miscare de trezire va fi asemenea unui val care va inunda intregul glob. Printre lideri se afla si adeptul miscarii de trezire, pastorul John Arnott din Toronto. El a avut o viziune cu un val imens, asemenea unui tsunami. Reporterul de la CBN, Paul Strand, vine cu detalii.

Daca urmeaza un seceris de amploare, cum se pot pregati credinciosii pentru a-si indeplini obligatia? Unii dintre cei mai cunocuti lideri religiosi raspund la intrebari in locul unde a inceput miscarea de trezire numita „Toronto Blessing” in 1994. Raspund la intrebari precum: „La ce sa se astepte crestinii?” Conform unora, urmatoarea miscare de trezire va fi ca un val urias care va inunda intreaga lume. Heidi Baker a ajutat la fondarea multor biserici si comunitati crestine in Mozambic si in intreaga lume. Ea a spus ca a avut o viziune cu un val urias care este un val al gloriei.

Heidi Baker: Am vazut un val de fete. L-am intrebat pe Domnul cine sunt acele persoane. Sunt cei care vin acasa sau cei care pleaca? Am vazut fetele adeptilor lui Dumnezeu de orice limba, din orice semintie, din orice neam, care vor duce gloria pana la capatul pamantului.

John Arnott a mers la biserica unde a inceput miscarea „Toronto Blessing”. Si el a avut o viziune cu un val imens de glorie pe care l-a numit tsunami in cartea „Preparing for the Glory”.

John Arnott: Am vazut barci pe creasta valului care, apoi, a lovit tarmul. A fost o revarsare brusca si minunata a lui Dumnezeu.

Unii sunt de parere ca o astfel de miscare de trezire este imposibila in astfel de vremuri intunecate si imorale. Insa, profesorul de teologie Michael Brown a observat ca adesea, de-a lungul istoriei americane, savantii au crezut ca a venit sfarsitul crestinismului.

Dr. Michael Brown: Toata lumea a exclus Biserica, L-a exclus pe Dumnezeu. Apoi a venit o miscare de trezire. Desi nu mi se pare logic, cred cu adevarat ca va urma cea mai mare miscare de trezire in America si in lume.

Paul Strand: Brown a avut adesea oponenti, deoarece a insistat asupra unor adevaruri biblice, indiferent cat de incorecte au fost din punct de vedere politic. De exemplu casatoria intre persoane de acelasi sex. Insa, el insista ca evanghelicii pot apara astfel de adevaruri si pot convinge lumea laica care dispretuieste acel adevar.

Dr. Michael Brown: Avem nevoie de un nou botez cu adevar al acestei lumi pacatoase si un nou botez cu imaginea lui Isus pentru a putea fi asemenea Lui pe aceasta lume. Daca ne pasa, vom gasi cuvintele potrivite. Trebuie sa recunoastem ca intunericul uraste mereu lumina. Nu mai trebuie sa incercam sa le facem oamenilor pe plac ca sa fim acceptati. Trebuie sa vorbim cu dragoste despre adevar. Nu avem alta posibilitate.

Miscarile de trezire sunt renumite pentru ca ard cu putere, insa se sting mereu. Urmatorul, care se va concentra pe Isus, nu va trebui sa se stinga. Aceasta este o parte a pregatirii pentru miscarea de trezire.

John Arnott: Daca putem sa ne rugam mai bine, ne putem schimba prioritatile privind rutina zilnica, modul in care ne cheltuim banii. El trebuie sa fie numarul unu.

Heidi Baker: El este Domnul, Mantuitorul si Regele nostru si vrem sa Il inaltam. Daca El va fi inaltat, toti oamenii vor fi atrasi la El.

Jeri Hill este vaduva lui Steve Hill, evanghelistul aflat in centrul miscarii de trezire Brownswille din 1995.

Jeri Hill: La un moment dat, urma sa apara in revista „Time”. Steve a spus sa se publice o imagine cu Dumnezeu, pentru ca despre El este vorba. El este doar un vas facut de El.

Ea spune ca el a predicat despre trezire pana cand toti cei din jurul lui au devenit credinciosi.

Jeri Hill: Impreuna cu Steve le vorbeam oamenilor despre Isus la supermarket, in magazine cu antichitati, in restaurante.

John Arnott: Trebuie sa fii impacat, sa ii ierti pe cei care te-au suparat, care te-au ranit si sa traiesti in dragostea lui Dumnezeu si sa te pregatesti pentru mai mult.

Heidi Baker: Organizati intruniri in intreprinderi, in scoli. Intalniti-va si iubiti-L pe Isus si straluciti. Aveti curajul sa va spuneti marturia.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 738 - septembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Etichete: trezire, heidi baker

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.