Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Lideri evanghelici la Casa Alba

Presedintele Trump a gazduit lideri evanghelici la Casa Alba saptamana trecuta. El a vorbit despre eforturile pe care le depune pentru a proteja libertatea religioasa si necesitatea de a-i incuraja pe oameni sa mearga la vot in luna noiembrie. Corespondentul de la CBN la Casa Alba, Ben Kennedy, vine cu detalii.

Nu a fost nici mai mult, nici mai putin decat un dineu la Casa Alba. Insa, cu aceasta ocazie, presedintele nu a primit sefi de stat din strainatate, ci lideri evanghelici. „America este o natiune de credinciosi. In aceasta seara suntem impreuna cu lideri credinciosi.” a declarat el.

Lideri credinciosi precum pastorul Franklin Graham si pastorul Paula White.

Paula White: Este o onoare pentru mine sa ma aflu aici.

Presedintele a adus omagiu senatorului John McCain pentru modul in care a slujit America.

Donald Trump: Inimile şi rugaciunile noastre sunt alaturi de familia senatorului John McCain. Ii asteapta cateva zile incarcate. Apreciem mult tot ce a facut senatorul McCain pentru tara noastra.

Apoi, Trump a trecut la scopul acestui dineu, acela de a cinsti credinta si libertatea Americii.

Donald Trump: In ultimii ani, guvernul a incercat sa submineze libertatea religioasa. Insa, atacurile la adresa comunitatii de credinciosi au luat sfarsit. Am pus capat acestor atacuri.

Comandantul sef a fost aplaudat cand a vorbit despre eforturile depuse pentru a lupta impotriva persecutiei religioase.

Donald Trump: Am adus acasa ostatici din Coreea de Nord, printre care a fost si un pastor american. Luptam pentru a-l aduce acasa pe pastorul Brunson din Turcia.

Trump a spus liderilor evanghelici ca este foarte important ca oamenii credinciosi sa voteze la alegerile din noiembrie pentru a putea progresa.

Robert Jeffress: Exista posibilitatea de a avea un Congres dominat de partidul democrat. Daca partidul democrat preia controlul asupra organului legislativ, s-ar putea sa il puna sub acuzare pe presedinte in timpul mandatului sau sa nu ii permita sa isi continue munca ca presedinte in timpul mandatului. Evanghelicii nu doresc niciuna dintre aceste doua variante.

Crestinii au contribuit la alegerea lui Trump in 2016. Acesta a fost un mod de a-i multumi pentru contributia adusa societatii americane. El promite sa apere drepturile lor, pentru ca ei sa isi poata continua lucrarea.

Ralph Reed: Presedintele a vrut sa sarbatoreasca mai mult decat atat, el a vrut sa sarbatoreasca ce fac zilnic bisericile si casele noastre de inchinare. Ei ofera indrumare spirituala celor pierduti, ii vindeca pe cei cu inima franta, salveaza casnicii si vieti. Toate acestea au loc zilnic in America.

Donald Trump: Sustinerea pe care mi-ati dat-o este incredibila, dar nu ma simt vinovat, pentru ca m-am revansat.

Liderii credinciosi au spus echipei CBN ca dineul a fost ideea presedintelui si a primei doamne. Da, a fost un prilej de multumire, dar si de a spune ca mai este de lucru.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 738 - septembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.