Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Senatorul John McCain a fost inmormantat la Washington in cadrul unei ceremonii solemne

Familia si prietenii senatorului John McCain au celebrat viata lui in biserica din orasul sau Phoenix. Asa cum ne va spune Jennifer Wishon, curajul sau si modul in care a slujit patria a emotionat natiunea noastra.

Un ultim drum in orasul asupra caruia senatorul John McCain a avut asa o influenta majora. Eroul american a fost intampinat cu onoruri militare. Trupul neinsufletit al senatorului John McCain a fost expus vinerea trecuta la Capitoliul din Washington, inainte de serviciul religios care s-a desfasurat la Catedrala Nationala din Washington. Moartea si reflectiile asupra vietii senatorului au impresionat natiunea. In Arizona, mii de oameni au stat la marginea drumului. Unii au venit cu pancarte electorale pentru a aduce un ultim omagiu celui care le-a fost senator timp de mai bine de 30 de ani.

Grant Woods: El a fost eroul Americii.

In biserica din orasul sau, North Pheonix Baptist, fostul sef de campanie a explicat ca, in timp ce fusese prizonier de razboi intr-o inchisoare din Hanoi, credinta sa crestina l-a sustinut.

Grant Woods: El a spus ca au sarbatorit in Ajunul Craciunului. S-au intalnit sub un bec si au cantat colinde. Au citat versete din Biblie si au spus povestea Evangheliei.

Fostul vicepresedinte Joe Biden, prietenul lui McCain de mai multe decenii, i-a adus un elogiu cordial.

Joe Biden: John a fost mereu ca un frate pentru mine.

El a spus despre codul de comportament al lui McCain ca a fost atemporal.

Joe Biden: Pentru John nu a contat daca impartaseai sau nu viziunile sale politice. Pentru el au contat valorile fundamentale, valori care au stat la baza tuturor actiunilor sale, a personalitatii sale. El a rupt relatiile cu persoanele care nu au cunoscut valorile de baza ale decentei, ale respectului.

Datorita credintei crestine a lui McCain, promisiunea vietii eterne va consola familia sa indoliata.

Pastor: Vom jeli, Tata. Insa, vom jeli nadajduind ca el este in Isus Hristos si jelim nadajduind ca, in acest moment, el isi petrece eternitatea alaturi de Isus Hristos, Domnul si Mantuitorul nostru.

Sambata trecuta a avut loc o noua demonstratie a impartialitatii. Fostii presedinti, Geoghe W. Bush si Barack Obama, fosti dusmani politici ai lui McCain au vorbit despre viata si despre mostenirea lasata de senator. Duminica trecuta, McCain a fost inmormantat la cimitirul Academiei Fortelor Navale.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 738 - septembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: inmormantare

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.