Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Operation Blessing ajuta locuitorii unui stat din India care a fost lovit de inundatie

Sute de mii de oameni isi refac viata in statul Kerahlah din India dupa o inundatie devastatoare. Operation Blessing de la CBN este pe teren si ajuta victimele.

Incet, viata in Kerala revine la normal. Timp de doua saptamani, statul aflat in sudul Indiei a fost lovit de inundatii devastatoare nemaivazute in ultimii 100 de ani in aceste parti ale lumii.

Femeie: Traiesc aici de 10 ani si vad asa ceva pentru prima data.

Toate cele 14 zone ale statului au fost afectate iar daunele sunt semnificative. Multi nu au apucat sa ia nimic cu ei in timp ce casele si afacerile lor au fost luate de viitura. 445 de oameni si-au pierdut viata, mai bine de 100.000 de cladiri au fost distruse. Guvernul spune ca in total 11.000 de kilometri au fost distrusi sau avariati. Fermierii au pierdut recoltele pe milioane de hectare.

Steven Thomas: Apa a ajuns la nivelul caselor, la nivelul acelei cisterne pe care o vedeti in spatele meu si care s-a aflat sub apa. Acum, apa se retrage si oamenii se intorc din taberele pentru sinistrati.

Echipele Operation Blessing de la CBN sunt aici sa ii ajute. Medici, asistente si asistenti umanitari au fost trimisi la una dintre zonele cele mai afectate din Kerahlah si au adus mancare, medicamente, apa si alte ajutoare de prima necesitate.

Dr. Shubhmeet Dalal: Asa cum puteti vedea, avem multi pacienti si oameni disperati. Majoritatea pacientilor au infectii micotice si alte boli infectioase transmise prin apa.

Mai bine de un milion de oameni au fost transferati din cauza inundatiilor. Multi au fost adapostiti in miile de tabere pentru sinistrati aflati in statul din sudul Indiei. In timp ce medicii ingrijesc bolnavii si ranitii in aceasta tabara medicala, echipele de la Operation Blessing ajuta 300 de familii. Le curata casele de noroi dupa ce zile intregi au fost acoperite de apa, pentru a facilita intoarcerea oamenilor in casele lor, ca sa isi refaca vietile.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 738 - septembrie 2018.

Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: inundatii, ajutor umanitar, operation blessing

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.