Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

O misionara slujeste intr-una din mahalalele cele mai periculoase din Rio de Janeiro

Orasul brazilian Rio de Janeiro este un oras prosper. Din nefericire, orasul este notoriu si pentru crime violente. Tocmai din acest motiv, o misionara devotata si-a dedicat viata pentru a aduce speranta in viata copiilor care traiesc in mahalalele din Rio. Gary Lane ne va spune cum Edmia schimba vieti pentru Hristos intr-un cartier invadat de droguri si crime.

Misionara Edmeia Williams merge pe strazile mahalalei Santa Marta din Rio de Janeiro, iar oamenii o intampina cu imbratisari si afectiune. La inceput nu a fost asa. Ea a ajuns acum 26 de ani, cand acesta era cartierul cel mai violent, un cartier cunoscut ca centrul vrajitoriei. Politia nu a indraznit sa intre aici. Intr-un astfel de loc, in fata crucii albe s-au adus jertfe umane. Edmeia a simtit ceva deosebit pentru copiii mahalalei.

Edmeia Williams: Problema cea mai mare este ca majoritatea mamelor isi cresc singure copiii, pentru ca sotii lor sunt in inchisoare. Astfel, in aceasta mahala, copiii devin vulnerabili. Ei se uita la banditi ca la niste eroi.

Astfel, ea a fondat lucrarea „House of Mary and Martha”, un proiect pentru evanghelizarea copiilor, care ofera sprijin fizic, material si spiritual. Producatorul latino-american de la CBN Javier Bolanos a vizitat mahalaua unde slujeste Williams.

Javier Bolanos: Sub bratele statuii Hristos Mantuitorul din Rio de Janeiro, copiii din mahalaua Santa Marta lupta pentru supravietuire. La picioarele statuii, misionara Edmeia Williams si echipa ei muncesc din greu sa aduca speranta in viata acestor copii.

Wallace Pereira a venit la „House of Mary and Martha” in copilarie. Dupa mai multi ani, dupa ce a terminat universitatea, el s-a intors ca invatator. In prezent, fiicele sale studiaza aici.

Wallace Pereira: Am inceput sa vin la House of Mary and Martha” la varsta de patru ani. Apoi, mi-am continuat studiile departe de aceasta mahala, dar am tinut legatura cu Edmeia. Acum doi ani m-a chemat si m-am intors sa lucrez aici ca invatator.

Lucrarea lui Edmeia este finantata de diverse biserici si lucrari din Brazilia. Biserica Victoria in Hristos sustine lunar lucrarea.

Silas Malafaia: Ea este potrivita pentru aceasta lucrare. Dumnezeu cheama oamenii care au o vocatie. Lucrarea condusa de Edmeia este respectata aici. Ii admiram lucrarea. Astfel, o ajutam pentru ca este o femeie de incredere care are o poveste. Acest fapt este foarte important pentru mine.

Misionara apreciaza ajutorul, dar este convinsa ca Dumnezeu ii poarta de grija in mod supranatural. Din acest motiv, camara ei este mereu plina. Totusi, ea are o cerere deosebita.

Edmeia Williams: Inainte de toate, am nevoie de rugaciuni, deoarece lucrez intr-un mediu periculos. Niciodata nu stiu cand vrea adversarul meu sa ma opreasca. Am nevoie de rugaciuni, fiindca sunt constienta ca totul este posibil in viata multumita celor care se roaga pentru mine.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 739 - septembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.