Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Pastorul american Andrew Brunson ramane in arest la domiciliu in Turcia

Revenim cu o noutate despre pastorul american Andrew Brunson, care ramane in arest la domiciliu in Turcia.

Acum, liderii religiosi americani indeamna companiile sa nu mai faca afaceri cu Turcia cat timp Brunson ramane in custodie.

Liderii de afaceri americani si turci se vor intalni la o conferinta de investitii in aceasta saptamana. Presedintele Turciei este asteptat sa vina la conferinta, insa liderii credinciosi spun ca nu ne putem baza pe el, cata vreme Brunson ramane inchis.

Comisia Statelor Unite pe problema Libertatii Internationale i-a trimis o scrisoare presedintelui Trump in care isi exprima ingrijorarea in ce-l priveste pe pastor.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 247 - septembrie 2018, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.