Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Anne Graham Lotz a anuntat ca a fost diagnosticata cu cancer la san

De cand am avut acel interviu, Anne Graham Lotz a anuntat ca a fost diagnosticata cu cancer la san.

Pe site-ul sau scrie: „In fiecare zi de cand am primit diagnosticul, Dumnezeu mi-a daruit promisiuni si incurajare din Cuvantul Sau Dumnezeu a fost si este adapostul si sprijinul meu, un ajutor care nu lipseste niciodata in nevoi. De aceea, nu ma voi teme. El mi-a facut cunoscut si ca vindecarea mea va fi un raspuns nu doar la rugaciunea mea, ci si a altora care se vor ruga pentru mine.”

Ea le-a cerut credinciosilor de pretutindeni sa se roage pentru ea.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 247 - septembrie 2018, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.