Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Evreii si multi crestini din intreaga lume celebreaza Sarbatoarea Corturilor

La doar cinci zile dupa Yom Kippur, poporul evreu a inceput sa sarbatoreasca Sukkot, sau Sarbatoarea Corturilor.

In cartea Leviticul, Domnul ii porunceste poporului evreu sa construiasca corturi

sau adaposturi temporare si sa locuiasca in ele vreme de sapte zile.

CBN a mers in piata din Ierusalim, sau shuck, pentru a observa cum se pregatesc oamenii de sarbatoare si apoi sa vedem cum se construieste o sukka.

Priviti ce puteti afla pe canalele noastre de socializare!

Sukkot, Sarbatoarea Corturilor! Dumnezeu spune sa construim o sukka, sa punem patru feluri de fructe si sa ne bucuram inaintea Lui. Levitic 23:40!

In cartea Leviticul scrie: In ziua intai sa luati poame din pomii cei frumosi, ramuri de finici, ramuri de copaci stufosi si de salcii de rau. Aceste lamai se numesc etrog sau citrone si sunt potrivite, dar nu le cumparam pentru consum.

Trebuie sa alegem una care sa nu aiba vreun defect, fiindca e un fruct special, despre care se vorbeste in cartea Leviticul in timpul acestei sarbatori.

Chag Sameach!

Haideti sa construim o sukka!

E nemaipomenit sa vedem aceste sukkot peste tot in oras si in tara.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 247 - septembrie 2018, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.