Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

O forma moderna de evanghelizare - Proiectul Logos Hope

Organizatia crestina internationala Operatiunea Mobilizatoare si-a propus sa duca Evanghelia pana la marginile pamantului, folosind metode moderne care sa raspunda dorintei oamenilor de a cunoaste adevarul Scripturii sau sa vina in intampinarea diverselor nevoi pe care le au.

Unul dintre proiectele derulate se numeste Logos Hope, care presupune transformarea unui vapor intr-o librarie. Nava care poarta aceasta denumire a fost lansata in slujire in februarie 2009. Vaporul misionar ajunge astfel la popoarele şi naţiunile lumii. Membri ai organizatiei OM Romania au fost implicati in proiect.

Avem o librarie la bord care are peste 7000 titluri. Oamenii pot veni sa viziteze acest vapor, isi pot lua carti crestine. Sunt multe tari unde nu exista librarii crestine. De exemplu, in Orientul Mijlociu suntem bineveniti fiindca este un eveniment deosebit pentru ei, iar oamenii au acces la literatura care, in mod normal, in tara lor nu exista. A marturisit Raluca Cardos, membru al organizatiei OM Romania.

In calatoriile realizate in peste 150 de tari, librariile plutitoare au fost vizitate de mai bine de 44 de milioane de persoane care au primit cunoştinţe din carţile oferite in aşa fel incat vieţile lor au fost transformate fara o investiţie care sa le depaşeasca posibilitaţile.

Vaporul este mai mult decat o modalitate de evanghelizare, este si una de mobilizare. Este o tara pe valuri cu mai mult de 350 de oameni din peste 50 de natiuni si de la capitan la marinar toti sunt crestini. Dar nu avem nevoie acolo doar de profesionisti, ci de oameni care doresc sa duca Evanghelia in porturile din intreaga lume. In plus, este si o modalitate de instruire. A spus Rafael Nastase, director executiv al organizatiei OM Romania.

Navigand din port in port, echipajul experimenteaza nevoile lumii faţa in faţa, avand posibilitatea de a ajuta prin donaţii de alimente sau construind o cladire ori ascultand poveştile oamenilor pe care ii intalnesc.

Vizitatorii navei Logos Hope au posibilitatea sa cunoasca echipajul internaţional, reprezentand aproximativ 50 de naţiuni, şi au oportunitatea sa inveţe despre culturi noi, sa participe la programe interactive sau evenimente culturale.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 742 - octombrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.