Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Filmul "Profeția Trump"

Este o carte de succes si acum s-a realizat si un film. ”The Trump Prophecy” este povestea unui pompier care afirma ca Dumnezeu i-a spus ca Donald Trump va deveni presedinte cu cativa ani inainte ca acesta sa isi fi anuntat candidatura. Povestea a devenit subiectul unui film care a starnit controverse.

Filmul “The Trump Prophecy” este povestea fostului pompier Mark Taylor care a spus ca a primit un mesaj special de la Dumnezeu in 2011 conform caruia omul de afaceri de odinioara Donald Trump se indrepta spre Casa Alba. Regizorul Rick Eldridge spune ca nu a fost sigur ca va realiza acest film.

Rick Eldridge: Am stiut ca acest film va starni controverse, am stiut ca nu va fi un film usor de realizat. Dar am stiut ca oamenii trebuie sa afle despre interventiile lui Dumnezeu in tara noastra.

Filmul prezinta noaptea in care Mark Taylor a primit profetia pe care o numeste “profetia despre comandantul suprem”.

Mark Taylor: Nu am stiut prea multe despre Donald Trump. Am stiut ca este un om de afaceri influent care si-a construit un imperiu. Am ascultat interviul cu el si deodata am auzit vocea lui Dumnezeu care mi-a spus ca aud vocea presedintelui.

Mark s-a dus in biroul sau si a asternut pe hartie ce a auzit ca i-a spus Duhul Sfant.

Mark Taylor: El a zis ca America va cunoaste o prosperitate fara precedent. Legaturile dintre America si Israel se vor relua si vor fi mai stranse decat inainte. Valoarea dolarului va cunoaste o crestere fara precedent. Mesajul de la Dumnezeu a fost foarte detailat.

Chris Nelson, actor si profesor de actorie la Universitatea Liberty interpreteaza rolul lui Taylor.

Chris Nelson: Cand oamenii aud titlul, ei cred ca filmul vorbeste doar despre Trump. Filmul vorbeste despre un om de rand care a primit un mesaj de la Domnul si care primeste intelepciune si sfat de la alti crediniosi sa se roage.

Una dintre acele persoane credincioase a fost Mary Colbert, sotia doctorului Don Colbert care l-a tratat pe Mark. Dupa ce a auzit de profetia primita de Mark, ea a fondat o miscare de rugaciune in toata tara pentru alegerile prezidentiale, o miscare care a devenit un element cheie in film.

Rick Eldridge: Noua, credinciosilor, ni s-a spus sa ne rugam pentru liderii nostri. Acesta este un mesaj mai profund pe care il subliniem in film.

Filmul a fost facut cu ajutorul studentilor la actorie de la Universitatea Liberty, desi mii de studenti au semnat o petitie impotriva realizarii productiei. Nici Facebook nu a sustinut realizarea filmului si a blocat, in mod temporar, toate materialele de promovare sustinand ca filmul vorbeste prea mult despre politica. Dar Nelson spune ca oamenii au reactionat prea vehement la numele lui Trump.

Chris Nelson: Ei au devenit reticenti cand au auzit Trump si Dumnezeu in aceasi fraza. Ei au crezut ca se minimalizeaza identitatea lui Dumnezeu daca este mentionat impreuna cu Trump. Bine ca noi nu gandim asa despre noi insine.

In ciuda controverselor, Eldridge este de parere ca a fost necesara realizarea acestui film.

Rick Eldridge: In prezent, suntem o natiune divizata. Nadajduiesc ca acest film poate aduce vindecare.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 742 - octombrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.