Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Slava Lui Dumnezeu in cadrul Conferintei din Taipei

6200 de oameni din peste 230 de biserici din Taiwan au fost martori ai puterii Duhului Sfant in cadrul conferintei Supernatural Encounter din 2018.

Folosindu-se de temelia oferita de apostoli si profeti, apostolul Guillermo Maldonado a eliberat puterea supranaturala a lui Dumnezeu. El le-a aratat copiilor lui Dumnezeu cum sa primeasca semne si minuni, eliberare si vindecare.

„Din cauza unei cicatrice la uter, a pierdut multe sarcini. Anul trecut, blestemul a fost ridicat, iar anul acesta a nascut un copil. El nu si-a iertat tatal timp de 20 de ani. Drept urmare, s-a accidentat si avea probleme cu mersul. Astazi si-a iertat tatal, in sfarsit, iar Dumnezeu l-a vindecat.”

Pastori din diferite confesiuni au invatat sa actioneze in domeniul supranatural.

Iata marturiile lor!

„L-am vazut pe apostolul Maldonado lucrand cu putere supranaturala. De asemenea, l-am vazut activand puterea rugaciunii. Cred ca Taiwanul intra intr-un sezon nou. Daca Biserica se va ruga, vor avea loc niste transformari majore. E in regula si daca nu primesti raspuns la rugaciuni. Cand nu primim niciun raspuns, nu inseamna ca am gresit cu ceva. Dumnezeu ramane Suveran. Trebuie sa continuam sa ne rugam si sa credem. Daca vezi o nevoie si iubesti oamenii, atunci roaga-te pentru ei.”

Cred ca toti vorbitorii ne-au aratat ca Dumnezeu elibereazadaruri apostolice si profetice. Aceste daruri nu se vor manifesta numai intre aceste ziduri, ci vor avea impact asupra acestui oras si asupra acestei tari.

Nu ne aflam aici ca sa tinem o conferinta care sa ne faca sa ne simtim bine.

E o intalnire care va transforma Taiwanul.

Dupa aceasta intalnire supranaturala cu Duhul Sfant, bisericile din Taiwan au fost activate pentru a umbla in puterea supranaturala a lui Dumnezeu, marturisind despre slava lui Dumnezeu precum credinciosii din Biserica Primara.

Sursa stire: Global News Alliance

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.