Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Interviu cu Gary Lane despre eliberarea Asiei Bibi

Wendy Griffith: Gary Lane a vizitat Pakistanul de mai multe ori. El s-a intalnit cu familia lui Asia Bibi si a lucrat cu organizatia Voice of the Martyrs pentru a atrage atentia publicului asupra cazului ei. Gary este cu noi in studio. Stiu ca te-ai bucurat cand s-a aflat stirea. Care este reactia comunitatii crestine din Pakistan?

Gary Lane: Da. Reactia este aceeasi. Ei Ii sunt multumitori lui Dumnezeu, dar si Curtii Supreme din Pakistan care a eliberat-o. Sunt in culmea fericirii. Au trecut noua ani si jumatate in care aceasta femeie a suferit in inchisoare. Ea a fost tinuta la izolare. Conform unora, ar putea suferi de un stadiu incipient de dementa din aceasta cauza. Ea mai are si alte probleme de sanatate. Acum, ea este libera si ei sunt foarte fericiti. In acelasi timp, ei se tem de consecinte.

Wendy Griffith: Aceasta decizie pune in pericol viata altor crestini din Pakistan.

Gary Lane: Toata natiunea este in pericol. In prezent, au loc revolte ale musulmanilor in Pakistan. In marile orase din Pakistan ei au blocat drumuri, trenurile nu mai circula, s-au inchis intreprinderile. Oamenii sunt ingrijorati. Prim-ministrul Imran Khan a spus ca cei care nu respecta legile nu sunt musulmani ascultatori, si sunt impotriva Pakistanului si vor fi pedepsiti conform legii. Au loc negocieri intre liderii religiosi si cei de la contra-spionaj pentru a calma situatia.

Wendy Griffith: Gary, acest caz ar putea pune capat legii blasfemiei in Pakistan? Din cauza asta a ajuns ea in inchisoare.

Gary Lane: Nu, deloc. Nici crestinii din Pakistan nu cred ca se va pune capat legii blasfemiei, deoarece multi militanti musulmani folosesc aceasta lege impotriva crestinilor si chiar si impotriva altor musulmani in cadrul unor dispute si in alte situatii. In cel mai bun caz, se poate obtine o atenuare a legii. In cazul in care cineva este acuzat in mod fals si acest fapt este dovedit, atunci si acuzatorul poate fi acuzat de blasfemie.

Wendy Griffith: Cum se poate ruga Trupul lui Hristos pentru Asia si pentru familia ei din Pakistan?

Gary Lane: Trebuie sa ne rugam pentru siguranta Asiei Bibi si pentru siguranta familiei ei. In primul rand, sa ne rugam pentru siguranta crestinilor din Pakistan. Afacerile lor au fost inchise. Se tem de ziua de duminica si de serviciul de la biserica, de siguranta in biserici. Rugati-va pentru Pakistan. Rugati-va pentru o revarsare a Duhului Sfant asupra Pakistanului.

Wendy Griffith: Trebuie sa credem ca va avea loc ceva minunat in urma suferintei ei. Ca Dumnezeu nu va risipi durerea ei.

Gary Lane: Da. Pe masura ce creste persecutia, creste si Biserica.

Wendy Griffith: Asa este. Gary, iti multumesc pentru reportaj.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 747 - noiembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.