Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Crestinii din Pakistan sunt considerati cetateni de rang inferior

Crestinii din Pakistan sunt considerati cetateni de rang inferior. Ei nu se confrunta doar cu persecutia. Intr-o societate cu o populatie majoritar musulmana ei se zbat pentru o educatie mai buna si locuri de munca mai bune. Conform urmatorului material realizat de prietenii nostri de la Voice of the Martyrs, acest fapt nu ii impiedica sa se inchine lui Isus Hristos.

In prezent, in Pakistan, unii crestini sunt batuti, incarcerati si chiar ucisi pentru credinta lor in Hristos. Sub conducerea islamica, crestinii din zonele rurale sunt considerati cetateni de rang inferior si trebuie sa ii slujeasca pe musulmani cu umilinta.

Iata-i pe membrii crestini ai familiei voastre din Pakistan. Pastorul Fassal ii slujeste pe credinciosii acestei comunitati mici.

John – gunoier: In prezent, in Pakistan, noi, crestinii, suntem cetateni de rang inferior.

Samuel – caramidar - Desi nu am comis nicio crima, suntem exilati si alungati in cel mai josnic loc al societatii.

Paul – curatator de canale: Adesea, suntem nevoiti sa parasim satele si casele noastre. Nu putem obtine locuri bune de munca. Nu ne reprezinta nimeni in guvern. Nu ne-a ramas altceva decat sclavia... si curatarea canalelor. Stim ca nu vom avansa niciodata.

Sarah – sluga: Dar avem o biserica, un loc unde se intrunesc crestinii ca sa se inchine Domnului Isus Hristos. Sa Ii cantam cantece de lauda, sa invatam din Cuvantul Sau. De o vreme, tara noastra ne-a intors spatele, Dumnezeu nu a facut-o. Cateodata, nu este usor. Legile, injustitia... Va rugam, nu uitati sa va rugati pentru noi ca sa continuam sa avem partasie unii cu ceilalti. Sa vedem, in continuare, bucuria Domnului in vietile noastre si sa staruim in credinta, indiferent de pret.

„Ferice de voi care sunteţi saraci, pentru ca Imparaţia lui Dumnezeu este a voastra !” Isus

Rugati-va pentru cei oprimati, sa staruie si sa Il slujeasca pe Domnul cu bucurie… si rugati-va ca si noi sa facem la fel.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 747 - noiembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.