Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Importanta prezentei alegatorilor evanghelici la alegerile recente din SUA

In SUA au avut loc alegeri de o importanta cruciala in aceasta saptamana. Alegatorii au dat democratilor Camera Reprezentantilor, in timp ce republicanii presedintelui Trump au pastrat Senatul. Alegatorii au participat in numar record. Unul dintre grupurile de alegatori, care este mai important decat orice alt grup pentru Partidul Republican, este cel al evanghelicilor crestini. Mark Martin vine cu detalii.

Donald Trump: Dumnezeu joaca un rol important in viata mea.

Mark Martin: Dumnezeu a avut un rol important in cursa pentru Congres, cand crestinii evanghelici au aparut intr-un numar semnificativ. Ralph Reed, presedintele Coalitiei Credinta si Libertate atribuie prezenta acestui val mare de alegatori presedintelui.

Ralph Reed: Crestini evanghelicii au votat intr-un numar semnificativ, datorita, in mare parte, lui Donald Trump.

Mark Martin: Crestinii evanghelicii au reprezentat unul din trei alegatori in cadrul alegerilor care au avut loc marti. Evanghelicii au reprezentat 26% dintre alegatori pe plan national, din care 80% au votat pentru Partidul Republican si doar 12% pentru Partidul Democrat. Prezenta evanghelicilor s-a facut simtita mai ales la nivelul statelor unde, in unele locuri, in locul democratilor au fost alesi republicani si unde, de fiecare data, numarul alegatorilor evanghelici a depasit numarul mediu de alegatori la nivel national.

Rick Scott: Sunt cativa oameni care se uita la noi din cer.

Mark Martin: Rick Scott si-a anuntat victoria in Florida, unde 30% din cei 80% de votanti ai sai au fost evanghelici

Mike Braun: Diferenta nu este mare.

Mark Martin: In Indiana, unde republicanul Mike Braun a castigat locul pentru Senat, prezenta alegatorilor evanghelici a depasit cu 14% media nationala si 71% dintre alegatorii evanghelici au votat pentru Braun.

Kevin Cramer: Fara voi nu sunt nimic si cu voi sunt totul.

Mark Martin: Un numar asemanator de evanghelici a contribuit la victoria senatorului Kevin Cramer ales in Dakota de Nord.

Josh Hawley: Bunul Dumnezeu si oamenii din Missouri ne-au garantat victoria.

Mark Martin: Castigatorul Partidului Republican pentru senat Josh Hawley, este un candidat crestin evanghelic pe care echipa Stirilor CBN l-a urmarit de la inceputul candidaturii sale pentru Senat in Missouri.

Josh Hawley: Tara, cultura si societatea au nevoie de noi. Noi suntem cei care trebuie sa vestim adevarul Evangheliei lui Isus Hristos in fiecare colt al societatii. Este misiunea si datoria noastra, dar este si un mare privilegiu. Este un privilegiu enorm.

Mark Martin: Ne-a spus ca in politica ia decizii bazandu-se pe credinta sa.

Josh Hawley: Domnul ne-a chemat sa ne facem datoria in sfera publica, sa Il aparam, sa ne aparam principiile pe care s-au fondat aceasta tara. Este de datoria mea sa fiu credincios acestor principii si sa-L las pe Domnul sa Se ocupe de restul.

Mark Martin: Inainte de alegeri, liderii crestini i-au indemnat pe credinciosi sa fie cetateni exemplari si sa se roage pentru liderii nostri, dar sa ii si voteze la urne. Aceste alegeri au dovedit ca prezenta lor conteaza.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 748 - noiembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.