Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Interviu despre reforma cultelor si a inchisorilor

Paula White este consiliera presedintelui Trump pe probleme spirituale. Ea a jucat un rol important in promovarea reformei sistemului judiciar. La emisiunea Faith Nation de la CBN, Jenna Browder a stat de vorba cu Paula White si cu sotul ei, Jonathan Cain. Ei au spus cum a aparut aceasta idee a reformei si de ce este reforma asa de importanta pentru natiunea noastra.

Paula White: Totul a inceput cu o conversatie. Am luat masa, 40 de persoane, prieteni cu presedintele si oameni credinciosi, cand el a intrat in birou. Jared si Ivanka au fost acolo, precum si unii dintre consilierii-sefi. Atunci s-a plantat o samanta mica. La masa lui Jared s-a vorbit despre faptul ca daca fiecare biserica ar adopta pe cineva care tocmai iese din inchisoare, am rezolva problema numarului mare de recidivisti. Aceasta a fost o pasiune a lui Jared. Am participat la sesiuni, am facut munca de cercetare, si iata-ne la Legea primului pas. Congresul va face ce trebuie si va vota acest proiect de lege bipartizan. Aceasta va fi una dintre cele mai mari victorii ale umanitatii. Cu totii vrem ca oamenii sa aiba o viata mai buna, cu totii meritam o a doua sansa. In acelasi timp, proiectul de lege ofera siguranta. Dar ofera oamenilor posibilitatea de a invata o meserie, sa participe la programe religioase, sa fie educati, sa aiba deprinderi, sa continue sa mentoreze. Aprobarea proiectului de lege este de o importanta vitala.

Jenna Browder: Amandoi mergeti des la Casa Alba. Urmatoarea intrebare este pentru tine, Jonathan. Ce spune despre aceasta administratie faptul ca este asa de deschisa si primitoare fata de crestini evanghelici si fata de comunitatea de credinciosi?

Jonathan Cain: Stim ca Donald Trump L-a iubit mereu pe Dumnezeu. Mama lui a fost o crestina devotata. El mai are Biblia de la ea. De la inceput, a vorbit cu liderii crestini, inainte sa fi devenit presedinte. Dupa parerea lui, crestinii au avut nevoie de cineva care sa ii reprezinte, sa spuna ce simt ei cu privire la evenimentele din lume. Nu ma surprinde ca si-a tinut promisiunea. Si vicepresedintele Pence este credincios. In Sala tratatelor, la Eisenhower, s-au intrunit multi lideri de inchinare, pastori, pentru a auzi munca excelenta depusa de aceasta administratie.

Jenna Browder: Paula, stiu ca ai publicat un material video despre acest eveniment. Sala a fost plina de credinciosi care s-au inchinat si au cantat...

Jonathan Cain: Lideri de inchinare precum Danny Gokey si multi altii au venit si au intrebat cum sa ajute. A venit timpul. Ei simt ca isi pot exprima opinia si este imbucurator sa vezi asta.

Jenna Browder: Cat de des se intampla asa ceva?

Paula White: Tot timpul. Oamenii sunt asa de surprinsi. Nu voi uita niciodata ziua cand eram in biroul presedintelui si ne rugam pentru acesta, si acel material video a devenit viral. Emisiunile de stiri laice nu au inteles ce se intampla. A fost ceva obisnuit.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 749 - noiembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.