Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Crestini in Guvernul SUA

Mai multe lucrari sunt implicate in incurajarea si ajutarea crestinilor sa candideze pentru pozitii publice. Una dintre aceste lucrari din Washington se gaseste in mijlocul bataliei pentru sufletul Americii. Jennifer Wishon ne da detaliile.

D. James Kennedy Center for Christian Statemanship are un scop, acela de a-i pregati pe liderii crestini pentru bataliile in arena publica.

Linda Smith: Le predam Constitutia SUA, mentalitatea biblica, filozofie politica. Apoi, ii invatam sa tina discursuri in public, cum sa dea interviu, cum sa faca fata interviurilor capcana, tot ce au nevoie pentru a face fata in timpul campaniei.

Rey Gonzales a terminat cursul si a candidat pentru Congres in Texas.

Rey Gonzales: Sunt de parere ca multi s-au dus sa voteze pentru ca au vazut cat de mult s-a indepartat aceasta tara de principiile biblice. Pentru a remedia aceasta situatie, alegatorii s-au dus sa voteze. Noi, care am fost chemati sa slujim, trebuie sa candidam.

In fiecare an, centrul premiaza un lider care traieste in asa fel incat sa-L cinsteasca pe Dumnezeu. Marti, acest premiu a fost acordat senatorului din Oklahoma, James Inhofe pentru ca traieste pentru Hristos. James Lankford a primit in prealabil acest premiu.

James Lankford: Unii imi spun ca mentalitatea mea biblica, lucrarea mea tine de viata privata si nu ar trebui sa faca parte din viata mea publica. Aceasta opinie nu este contrara doar identitatii noastre americane, ci si convingerilor noastre in calitate de crestini. 36 din cele 39 de carti ale Vechiului Testament au fost scrise pentru, de catre sau despre un lider politic. O treime din Noul Testament a fost scris unui lider politic. Misiunea lui Saul dupa convertire a fost sa mearga printre evrei, neamuri si la imparatii neamurilor. Implicarea in politica, slujirea celor care sunt implicati in politica, trebuie sa faca parte din identitatea noastra.

Linda Smith: Avem nevoie de mai multi oameni cu mentalitate biblica, de oameni care sa poata transmite mesajul Scripturii, de oameni care sa stie cum sa isi apere pozitia.

Centrul accepta studenti crestini care pot incepe cursurile in ianuarie, februarie si martie 2019.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 749 - noiembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.