Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Misionari in domeniul digital

Sapte din zece americani folosesc retelele de socializare. Astfel, creatorii au o influenta enorma asupra utilizatorilor. Din acest motiv, Biserica Bethel din California a fondat o scoala pentru misionari in domeniul digital. Heather Sells vine cu detalii.

Heather Sells: Scoala de Tehnologie Bethel doreste sa trimita misionari in domeniul digital pe piata pentru a influenta cultura.

Kris Vallotton: Ne-am gandit cum sa schimbam mentalitatea comunitatilor si a societatii. Se pot scoate legi noi, se pot plasa oameni in pozitii politice, dar daca nu schimbam mentalitatea oamenilor, nu vom putea schimba cultura.

Heather Sells: Pastorul Bisericii Bethel, Kris Vallotton este pe cale sa aduca o schimbare culturala care nu poate fi masurata cu usurinta. Suntem conectati pe plan digitali in multe feluri. Oare cum influenteaza acest fapt gandirea noastra? Schimbarea a fost brusca. In 2005, doar 5% din adultii americani au folosit macar o retea de socializare. In prezent, acest procentaj a ajuns la 70%. Conform Centrului de Cercetare Pew, Facebook este reteaua de socializare cea mai folosita, dar si Twitter, Pinterest, Instagram si LinkedIn sunt raspandite.

Kris Vallotton: Ne-am gandit sa pregatim misionari in domeniul digital si sa ii trimitem asa cum trimitem grupuri in Africa, India, in aceste locuri intunecate. S-ar putea ca cele mai intunecate parti ale planetei sa nu fie zone geografice, ci grupuri sociale.

Heather Sells: Soala de Tehnologie Bethel este un program religios si pregateste tehnologi care sa exceleze la locul de munca. Ofera programe online de 33 de saptamani pentru studentii de toate varstele, pentru a lucra acolo unde este nevoie de talent.

Subtitrare: In urmatorii doi ani vor fi peste un milion de locuri de munca in IT. Nu vor fi pentru functionari sau zilieri, ci pentru specialisti IT.

Heather Sells: Filozofia Bisericii Bethel este aceea de a duce valorile Imparatiei la locul de munca nu doar pentru a evangheliza colegii, ci si pentru a forma giganti media pentru a aduce milioane de utilizatori ai retelelor de socializare la Hristos.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 752 - decembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.