Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

ONU a respins o rezolutie care ar condamna Hamas pentru terorism

ONU a respins o rezolutie propusa de SUA care ar condamna Hamas pentru atacurile sale repetate impotriva Israelului.

Aceasta masura urma sa indemne gruparea la a-si inceta campania terorista impotriva statului evreiesc, inclusiv asaltul cu rachete de luna trecuta la granita de sud a Israelului.

87 de natiuni au votat in favoarea rezolutiei, 57 s-au opus si 33 s-au abtinut, dar n-a fost de ajuns pentru a intruni majoritatea necesara de doua treimi.

Ambasadorul Statelor Unite, Nikki Haley, a condamnat virulent ONU pentru inclinatia sa de a fi impotriva Israelului: „ONU n-a adoptat niciodata vreo rezolutie prin care sa condamne Hamas, in vreme ce au peste 700 de rezolutii care condamna Israelul. Insa niciuna care sa condamne Hamas!”

Hamas a multumit ONU pentru ca a respins rezolutia care, daca ar fi trecut, era pentru prima data in istoria ONU cand acesta ar fi condamnat gruparea terorista.

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 258 - decembrie 2018, la Alfa Omega TV.

Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.