Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Emigrantii venezueleni sunt adapostiti in Columbia

Daca vedeti persoane dormind la marginea drumului, lipsite de protectie, puteti reactiona in doua moduri. Unul este sa va uitati si apoi sa treceti pe langa ele, iar celalalt este sa va opriti, crezand ca le puteti ajuta.

Cred ca cei care pleaca se gandesc la un viitor mai bun.

In Venezuela, chiar daca lucrezi, nu poti obtine lucrurile de care copiii tai au nevoie. Ne lipsesc de toate: medicamente, lapte, scutece, mancare. In ultimii ani, peste 2 milioane de venezueleni au trecut granita dintre Venezuela si Columbia.

Principalul punct de trecere este aici, pe podul Simón Bolívar. Peste 35 000 de venezueleni trec pe aici in fiecare zi. Oamenii vin in Columbia pentru a incepe o viata noua, pentru a gasi speranta si o modalitate de a se ingriji pe ei si pe copiii lor.

Trec granita deoarece cred ca vor gasi speranta si sanse noi.

In prezent, in Venezuela, speranta moare si oportunitatile dispar.

Noi, ca familie, am hotarat sa facem ceva, iar Dumnezeu ne-a daruit o cladire. Cand vine seara si oamenii ajung, pot gasi un loc unde sa doarma si ceva de mancat. In prezent, e imposibil ca o familie sa traiasca in Venezuela.

Nu au nimic. Familiile se lupta sa-si sustina copiii.

Mii de oameni pleaca in fiecare zi si merg pe drumul pe care-l vedeti. Sosesc doar cu hainele de pe ei, desculti, fara bani, intr-o tara straina. Cel mai dificil e pentru familiile cu copii.

Unul dintre motivele pentru care am venit aici este ca nu puteam gasi mancare. Nu aveam scutece, lapte, vitamine sau medicamente. Suntem foarte recunoscatori pentru modul in care ne-au ajutat. Ne-au oferit scutece si medicamente. Ne-au tratat foarte bine. Am primit putere sa ne continuam drumul. Le suntem recunoscatori celor de la Samaritan’s Purse. Datorita lor, putem pregati mancare, oferim scutece si truse de igiena. Lucrarea lor este o mare binecuvantare!

Credem ca Venezuela are nevoie sa auda Cuvantul Domnului Isus Hristos. Iata de ce predicam Evanghelia cu atat de multa pasiune!

Aici primesc o masa calda, dar maine mancarea nu va mai fi. Cuvantul Domnului va ramane mereu in inimile lor.

... Dumnezeu, prin voi, poate aduce speranta familiilor voastre. Tara lor este in criza. Nevoile cresc mereu deoarece in fiecare zi vin multi oameni. Am fi nespus de recunoscatori daca ne-ati putea ajuta prin rugaciune sau prin oricare alt mod.

Aceasta este o scrisoare din partea emigrantilor venezueleni care au stat in acest adapost cu cateva zile in urma.

Scrie: Va multumim in numele poporului din Venezuela pentru mana pe care o intindeti in fiecare zi pentru cei care migreaza din Venezuela in Columbia. Nu suntem singuri. Dumnezeu merge inaintea noastra.

Sursa: GNA

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.