Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Partidul National Scotian criticat pe plan international

Cred ca aceasta scrisoare exprima temerile multor oameni de rand.

Cu siguranta, exprima ingrijorarile pe care noi, cei de la Institutul Crestin, dar si diferite grupuri de femei le-am subliniat inca din prima zi, aparand apoi inevitabilele acuzatii de transfobie.

Insa trebuie sa continuam sa sustinem adevarurile biblice si cele stiintifice, dar si bunul simt legat de acestea.

Multi parlamentari membri ai Partidului National Scotian par sa fie intr-o bula, asa ca e bine ca macar cativa parlamentari si cativa sustinatori conservatori sunt pregatiti sa-si infrunte partidul in aceasta chestiune.

Sursa: GNA

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.