Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Sase saptamani de proteste in Bulgaria

Ma numesc Vladi Reichinov si sunt vicepresedintele Aliantei Evanghelice din Bulgaria. Ma aflu in fata Parlamentului bulgar. Aici este intrarea de serviciu.

Pastori evanghelici din toata tara, apartinand diferitor confesiuni, s-au adunat din nou pentru a isi cere drepturile.

Vorbim de libertati precum libertatea credintei, de exprimare a credintei si de intrunire. Astazi este o zi speciala deoarece, pentru prima data de la inceperea protestelor, am ales o zi lucratoare. Parlamentarii se afla in cladire si sunt in dezbateri. Vrem sa le atragem atentia. La Parlament a fost inaintata o lege care limiteaza libertatile religioase.

Crestini din toate confesiunile evanghelice, impreuna cu adventistii si catolicii, protesteaza impotriva acestei noi legi.

Suntem recunoscatori pentru tot sprijinul primit de la partenerii nostri.

Frati si surori din toata Europa, de diferite confesiuni, grupuri care lupta pentru drepturile omului, oameni din toata lumea au trimis scrisori parlamentarilor nostri.

Toate acestea conteaza! Astazi este o zi a rugaciunii, o zi in care aparam drepturile de baza ale omului.

Multumim ca sunteti alaturi de noi in aceasta lupta!

Sursa: GNA

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.