Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Presedintele SUA a semnat o lege pentru a-i ajuta pe cei persecutati in Orientul Mijlociu

Presedintele Trump a luat masuri importante pentru a ajuta crestinii si alte grupuri care pot fi victimele genocidului din Orientul Mijlociu. Armata Statului Islamic care a terorizat minoritatile religioase si etnice a fost infranta cu precadere, dar a lasat in urma victime. Statul Islamic a ucis sute de mii de yaziditi, musulmani siiti si crestini in timpul celor patru ani de dominatie in Siria si in Irak. Milioane de victime sunt acum refugiati in Orientul Mijlociu si in Europa. Altii se intorc acasa si gasesc satele, casele si bisericile lor in ruine. In aceasta saptamana, presedintele a semnat o lege pentru a-i ajuta.

Donald Trump: Aceasta lege este o continuare a eforturilor depuse de administratia mea de a acorda ajutor din partea SUA comunitatilor persecutate, printre care si prin programe religioase. Legea mai permite agentiilor guvernamentale sa ajute o varietate de entitati care sa investigheze si sa ancheteze aceste fapte infame. Azi ii comemoram pe cei care au fost ucisi de Statul Islamic in Siria si in Irak si reinnoim angajamentul nostru sacru fata de libertatea religioasa.

Multe agentii religioase ajuta victimele genocidului, insa, pana acum au fost nevoite sa se bazeze doar pe donatii private.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 753 - decembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.