Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Nevoia de sustinere a crestinilor din Bangladesh

Bangladesh este o tara cu o populatie de peste 165 milioane de locuitori, unde religia islamica este practicata de 87% dintre ei, iar numarul crestinilor se estimeaza a fi sub 0,01%.

Misionarii Eduard Claudiu si Cristina Moisa au fost primiti calduros de catre Ministrul de Telecomunicatii si Informatii, care desi este musulman, le-a oferit sprijinul necesar pentru dezvoltarea proiectelor pe teritoriul acestei tari.

Familia Moisa a organizat programe sociale si de evanghelizare in mijlocul celor un milion de sclavi de pe plantatiile de ceai verde din regiunea Sylhet.

Recent, peste 60 de suflete si-au predat viata Domnului Isus, iar peste 500 de adulti si copii au primit hrana calda si alimente din belsug.

Putinii crestini din Bangladesh au tot mai multa nevoie de implicarea crediciosilor care traiesc in tari in care sunt liberi sa-si exprime credinta.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 753 - decembrie 2018. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.