Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Un copil de 9 ani și-a donat economiile unui centru de persoane fără adăpost

Un băiat de nouă ani și-a golit contul de economii săptămâna aceasta ca să poată dona astfel haine și alimente în valoare de aproximativ 300 de dolari unui adăpost local pentru persoane fără adăpost.

CBN News raportează că Nathan Simons, din Rock Island, Illinois a decis să-și doneze toți banii pe care îi avea economisiți după ce a văzut niște youtuberi donând sume mari de bani unor centre caritabile.

Inițial, tatăl lui Simon, Ethan, a ezitat să-și lase fiul său să-și golească contul de economii, dar după ce s-a gândit mai profund la acest lucru, a decis nu numai să-l lase pe fiul său să o facă, ci sa-i și urmeze exemplul.

Băiețelul a declarat ulterior:  „E un sentiment frumos să-ți poți ajuta aproapele. Trebuie să ne gândim mai des la cei din jurul nostru, nu doar la noi înșine.”

Potrivit CBN News, Simons și tatăl său au sunat la centrul pentru persoanele fără adăpost și au întrebat ce fel de nevoi materiale au. Odată întocmită lista, cei doi au mers la un supermarket și au cumpărat îmbrăcăminte și alimente pentru cei aflați în centru.

De îndată ce bunurile au fost cumpărate, Simons și tatăl său le-au dus la centru, unde au fost întâmpinați de zâmbete de recunoștință.

„Este uimitor că deseori copiii sunt mai empatici decât adulții cu cei aflați în nevoie.” a spus Cindi Gramenz, directoarea centrului.

Sursă: Christian Headlines

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.