Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Grupurile religioase au salutat noua lege privind reforma justiiei legale

Grupurile religioase au celebrat cand presedintele Trump a semnat recent o lege privind reforma justitiei legale. Sustinatorii I-au multumit lui Dumnezeu in timpul evenimentului din Biroul Oval.

Fosta detinuta: Vreau sa Il glorific pe Dumnezeu pentru ca datorita Lui ne aflam acum aici. Am fost intr-o inchisoare timp de trei ani, unde nu a existat speranta, nu a existat nimic pentru nimeni. Ca femeie, am luptat sa avem servetele sanitare si produse de igiena. Sunt surori ca Pamela Winn care si-a pierdut copilul, deoarece a fost incatusata cand a intrat in travaliu. Toate acestea se vor termina. Surorile si fratii mei care se afla acum in inchisoare si care ne urmaresc, m-au sunat azi dimineata. Vom continua lupta. Acesta este doar primul pas. Asteptam cu nerabdare sa colaboram cu dumneavoastra, domnule presedinte ca sa ne asiguram ca oamenii vor avea tot ce le trebuie pentru ca atunci cand merg acasa sa poata avea oportunitatea sa transforme vieti.

Legea se refera la cresterea numarului de detinuti din inchisorile americane si include si o reforma privind pronuntarea sentintei.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 756 - ianuarie 2019. Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.